CV-ketel huren

Is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Bij ons kun je naast leasen en kopen ook een CV-ketel huren.

 

Wanneer je een CV-ketel huurt betaal je elke maand een vast laag bedrag. Zo hoef je niet het totale bedrag in één keer te betalen. Als je een CV-ketel bij ons huurt, dan huur je een compleet pakket. Dit pakket is inclusief een vakkundige installatie, periodiek onderhoud en hulp bij eventuele storingen. Gedurende de huurperiode van 15 jaar heb je dus geen omkijken naar je CV-ketel.  
 


 

Waarom huren?

  • Je betaalt een vast laag bedrag per maand
  • 15 jaar geen omkijken naar je CV-ketel
  • Inclusief onderhoud, hulp bij storingen en toestelonderdelen

 Tarieven

Je huurt tijdelijk al een CV-ketel voor 25,90 euro per maand (inclusief onze CV-ketel actie). Dat is nog geen euro per dag! Bovendien ben je verzekerd van hulp bij storingen en periodiek onderhoud.
 CV-ketel installatie

Wij zorgen ervoor dat we de CV-ketel vakkundig installeren en dat het toestel optimaal presteert. In tegenstelling tot veel andere installateurs vervangen wij altijd, naast de CV-ketel, ook de bijhorende onderdelen. Dit zijn onderdelen die ook maar één ‘ketelleven’ meegaan en om je veiligheid te waarborgen, ook vervangen moeten worden. Daarnaast doen wij na de installatie een opleveringskeuring: een controle op een correcte installatie, koolmonoxidemeting en het energiezuinig afstellen van de CV-ketel. We noemen dit het Zekerheidspakket.
 


 

Gratis en vrijblijvend advies

Eén van onze ervaren technisch specialisten komt graag bij jou langs om jouw woonsituatie te beoordelen en een CV-ketel op maat aan te bieden. Je ontvangt een advies met een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in of bel 053 85 28 500 voor een gratis adviesgesprek.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Toevoeging:
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Opmerking:

*Bekijk hier de actievoorwaarden.


Bespaar dit voorjaar met een nieuwe CV-ketel en een cadeau naar keuze

CV-ketel huren

  • Verzekerd van tijdig onderhoud
  • Snelle hulp bij storing
  • 24/7 bereikbaar