Geas medewerkers leveren thuis ook bijdrage aan duurzame energie

Geas medewerkers leveren thuis ook bijdrage aan duurzame energie

We willen onze klanten helpen om de energiekosten zo laag mogelijk te krijgen. Dan is het goed om als Geas-collega’s zelf ook aandacht te schenken aan reductie van het eigen energiegebruik. Daarom hebben we bij het kerstpakket een stekkerdoos met voetschakelaar aan onze medewerkers gegeven om het zogenaamde sluimerverbruik te verminderen.

In oktober en november hebben we het ‘Zon van de zaak’ project gehad. Dit project kwam er in grote lijnen op neer dat iedere Geas-collega gebruik kon maken van het aanbod om met korting zonnepanelen aan te schaffen. Verschillende collega’s hebben hier gebruik van gemaakt. Het is namelijk niet alleen duurzaam, maar ook financieel verstandig, want je kunt je geld beter op het dak leggen dan op een spaarrekening bij de bank stallen. Dat eerste levert namelijk een veel beter rendement op.

De eerste drie collega’s die vanaf 1 oktober 2017 gebruik zouden maken van de ‘zon van de zaak’ regeling hadden we een verrassing beloofd die iets met gezonde zonne-energie te maken heeft. Bij een medewerker is op het moment dat de monteur nog bezig was met afmonteren in de meterkast een mooie fruitmand bezorgd. De andere twee snelle beslissers hebben ook een fruitmand gekregen.

Hierdoor leveren Geas-medewerkers niet alleen in het werk maar ook thuis een bijdrage aan een schone en duurzame energievoorziening!


Terug naar nieuwsoverzicht