Geas Energiewacht is jouw Energie Service Specialist

Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij niet alleen een breed assortiment aan producten en diensten, maar ook een persoonlijke service op maat. Zo kunnen wij jou, onafhankelijk van merk en methode, helpen bij het oplossen van je vragen en wensen. Met al meer dan 50 jaar ervaring en 165.000 klanten zijn we de Energie Service Specialist.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wij kunnen jou met al je vragen rond wooncomfort, veiligheid in de woning, energiebesparing en –opwekking helpen. De brede kennis en verstand van zaken van Geas Energiewacht is ook voor jou erg voordelig. Of je nu wilt besparen op je energiekosten, het leefklimaat in je woning wilt verbeteren of in de kou zit door een CV-ketelstoring; wij staan voor je klaar met een passende oplossing. Lees hieronder waar wij je mee kunnen helpen:

Slim energie besparen in je huis

Geas Energiewacht helpt je graag met het besparen op je energierekening. Wij zijn de specialist in het aandragen van oplossingen voor het verduurzamen van je woning. Door overheidssubsidies en door de verbeterde technologie is het investeren in energiebesparende maatregelen zeer rendabel. Voor elke situatie zijn er diverse slimme oplossingen, waarmee direct bespaard kan worden.

  • Voor elke klant en situatie een passende oplossing
  • Veel besparen op de energierekening
  • Het verhogen van het wooncomfort

Staat jouw oplossing er niet bij?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw vraag, probleem of oplossing er niet tussen staat. Wij hebben dankzij onze ervaring en brede expertise, oplossingen voor veel situaties rond wooncomfort, energiebesparing, energieopwekking, warmwater en energiebesparingsadvies. Je kunt dan ook gerust je situatie of vraag aan ons voorleggen. We helpen je dan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

 Bel 053 852 85 00
 Stuur een mail naar informatie@geas.nl

Stel meteen je vraag