Boilers en geisers

Leveranciers van heerlijk warm water!

Boilers en geisers zorgen ervoor dat je altijd verzekerd bent van warm water. Zo kun je heerlijke douches nemen in de badkamer of je handen wassen in de keuken….Er zijn veel verschillende typen boilers en geisers op de markt. Zo zijn er uitvoeringen die gebruik maken van traditionele energiebronnen zoals gas en elektriciteit, maar er zijn ook duurzame zonneboilers te verkrijgen. Deze boilers maken slim gebruik van de gratis energie van de zon.

Er kunnen verschillende redenen zijn om boilers en geisers toe te passen. Als je geen combi CV-ketel hebt maar een solo CV-ketel, een CV-ketel die geen warmwater kan leveren, dan is een boiler of geiser noodzakelijk voor het leveren van je warm water. Ook kan het zo zijn dat het lang duurt voordat er warm water uit de kraan in de keuken komt, omdat de CV-ketel bijvoorbeeld helemaal op zolder zit. Het is dan raadzaam om een plintboiler of keukenboiler aan te schaffen.

Verschillende typen boilers en geisers

Een breed aanbod

Er zijn een groot aantal verschillende typen boilers en geisers. Om te weten welke geiser of boiler voor jouw situatie het meest geschikt is, kun je het beste contact met ons opzoeken. Wij helpen je graag. Je kunt hiervoor bellen naar 053 852 85 00.

De verschillende mogelijkheden op een rij:

Badgeisers, Ventilatorgeisers, Keukengeisers

Een geiser verwarmd het water door middel van aardgas en warmt het water pas op, op het moment dat dit benodigd is. Het water wordt dus pas verwarmd als het door de warmwaterkraan stroomt.

Tarieven & meer informatie

Gasboilers en elektrische boilers

In tegenstelling tot geisers, hebben boilers wel een voorraadvat waarin warm water wordt opgeslagen en ook warm gehouden wordt totdat je het water gebruikt. Er zijn verschillende typen boilers. Verreweg de meeste boilers zijn gas- of elektrische boilers. 

Tarieven & meer informatie

Tapwater warmtewisselaar bij stadsverwarming

Een tapwater warmtewisselaar kan slim gebruik maken van de warmte die binnenkomt via de leidingen van een collectief verwarmingssysteem zoals stadsverwarming. Via de warme leidingen vanaf het collectief verwarmingssysteem, vindt er een overdracht plaats naar het op te warmen tapwater. 

Tarieven & meer informatie

Zonneboilers

Een zonneboiler maakt gebruik van de warmtestraling van het zonlicht. Zonneboilers worden op dezelfde manier opgewarmd als gasboilers, maar de verwarming van het circulerende water vindt plaats in een zonnecollector. Door slim gebruik te maken van de gratis energie van de zon is een zonneboiler een goede manier om energie te besparen.

Meer informatie

Huren of kopen

Bij Geas Energiewacht kun je een boiler of geiser kopen, maar ook huren. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en je hebt nergens omkijken naar. Als er een storing is, kun je ons altijd bellen. Ook ’s avonds en in het weekend. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor je op. Zo kun je weer snel gebruik maken van heerlijk warm water. 

Sommige typen geisers en boilers hebben ook regelmatig onderhoud nodig. Ook dit is bij het huurbedrag inbegrepen. Bij deze toestellen is dus periodiek onderhoud, reparaties en toestelonderdelen inbegrepen. Zo heb je er geen omkijken naar!

Tip van Ton


Zorg er voor dat de ingestelde temperatuur van de boiler niet lager is dan 60 graden. Het water moet minimaal 20 minuten 60 graden zijn of 10 minuten 70 graden. Hierdoor heeft de legionellabacterie geen kans.

Onderhoud voor je boiler of geiser

Sommige typen boilers en geisers hebben regelmatig onderhoud nodig, andere weer niet. Storingen zijn natuurlijk altijd een risico, het is dan ook aan te raden een abonnement af te sluiten. Afhankelijk van je type boiler of geiser kun je dus kiezen voor een Storingsabonnement of een Onderhoud & Storingen abonnement. Zo ben je altijd verzekerd van heerlijk warm water uit je boiler of geiser.

Al 50 jaar ervaring

In 2016 vierden wij onze 50e verjaardag. Dat betekent dat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben in het onderhouden en installeren van boilers en geisers. Inmiddels mogen wij 165.000 huishoudens in Oost-Nederland tot onze vaste klanten rekenen. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5!

Vraag gratis en vrijblijvend advies

Eén van onze medewerkers helpt je graag!

Neem contact met mij op

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor boilers en geisers. Ook heb je keuze tussen huren of kopen. Wij helpen je graag om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Je kunt ons daarvoor bellen op 053 852 85 00 of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met jou op.

  • Kies net als 165.000 anderen voor Geas Energiewacht
  • Gratis advies afgestemd op jouw situatie
  • Een vrijblijvende offerte
  • 96% van onze klanten beveelt ons aan
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*