Google Nest; de slimme thermostaat

Slim wonen in een woning waarin verschillende apparaten samenwerken, dat is de toekomst. Een apparaat dat met je mee denkt en die je op afstand kunt bedienen. Gewoon met je smartphone, tablet of computer. Overal, waar je ook bent. Dat is de Nest Thermostaat.

De Nest thermostaat onthoud de temperatuur die jij prettig vindt en zorgt ervoor dat de verwarming uitgaat als de laatste persoon het huis verlaat. De Nest weet hoe laat je thuiskomt en zorgt voor een warm huis in de winter. Kom je eerder thuis dan normaal? Zet je verwarming vast hoger met de Nest App.

Google Nest helpt je comfortabeler wonen

Na thermostaten die op een tijdschema werken en die je op afstand kunt bedienen, is er nu één die je niet hoeft te bedienen. Nest heeft namelijk samen met Google een eigen “zelflerende thermostaat” ontwikkeld. De thermostaat past zich aan het gedrag van de bewoners aan en houdt daardoor je huis altijd op precies de goede temperatuur. Doordat je stookgedrag, afgestemd op jouw schema, erg precies is afgesteld bespaar je bovendien energie. Zo wordt dankzij Nest nooit in een leeg huis gestookt. Kortom de Google Nest:

 • Helpt je comfortabeler wonen
 • Helpt je energie besparen
 • Helpt je effectiever stoken

De mogelijkheden van de Google Nest

Om wonen gemakkelijker te maken zit Nest bomvol handigheden. Deze zijn niet alleen bedoeld voor een verhoogd wooncomfort, maar bijvoorbeeld ook voor een gemakkelijke besturing. We hebben ze voor je ingedeeld in drie gemakkelijke categorieën, namelijk: energie besparen, comfort verhogen en gebruiksgemak. Verderop lees je meer over de specifieke functies.

Verhoogd wooncomfort

 • Leert van jou
  Past de temperatuur aan de bewoners aan
 • Opwarmtijd
  Houdt rekening met de opwarmtijd van je huis
 • Weersomstandigheden
  Past het stookgedrag aan het weer buiten aan

Energie besparen

 • Afwezigheidsfunctie
  Stookt alleen als je thuis bent
 • Het Nest blaadje
  Geeft aan wanneer je energie bespaart
 • Energie inzicht
  Laat elke maand je verbruik en besparingen zien

Gebruiksgemak

 • Ouderwets gemakkelijk
  Is bij te stellen door te draaien aan de schijf
 • Bedieningsgemak
  Overal en met ieder apparaat te bedienen
 • Geavanceerd schema
  Gemakkelijk aan te passen schema

Hoe werkt de Google Nest?

Google Nest kan veel doen om je wooncomfort en energieverbruik te verbeteren. Dit doet Google Nest door in eerste instantie naar jou te kijken en te luisteren. Na de eerste twee weken is er al een zeer compleet schema. Gedurende de dan volgende weken past Google Nest het schema aan op andere huisgenoten en je komen en gaan. Het is dus altijd warm en comfortabel en er wordt niet gestookt als er niemand thuis is. Daarnaast geeft Google Nest met een blaadje aan wanneer je minder verbruikt als de maand ervoor. Je kunt ook op ieder moment het verbruik van het jaar, de maand of dag inzien. Dat is hoe jij met Google Nest:

 • Niet thuis komt in een koud huis
 • Niet stookt in een leeg huis
 • Gemakkelijk energie kunt besparen

Google Nest installatie

Geen zorgen over de installatie van de thermostaat. Eén van onze servicemedewerkers zorgt dat de thermostaat netjes met de CV-ketel en het internet verbonden staat. Je hebt hier dus zelf geen omkijken naar en kunt meteen aan de slag. Voordat we weggaan, geven we je nog uitleg over de functies van de thermostaat.

Zo werkt de aanschaf van de Google Nest:

 • Vul het formulier in en verstuur deze
 • Wij nemen contact met je op voor een afspraak
 • Een servicemedewerker komt op een voor jou geschikt moment langs voor installatie
 • De installatie vindt plaats en is vaak in twee uur geregeld
 • Uiteraard krijg je uitleg over de werking en bediening

 

Tip van Hans!

Wist je dat de Google Nest thermostaat ook te koppelen is aan andere slimme apparaten? Zo kun je de Nest thermostaat koppelen aan bijvoorbeeld de Nest Cam. Deze bewakingscamera kan op basis van de locatie van je smartphone bepalen of er iemand thuis is. Zodra iedereen de deur uit is, schakelt de camera zichzelf automatisch in.

Gratis thermostaat tijdens de Geas Zomerdeals

Profiteer nu van de Geas Zomerdeals. Deze zomer krijg je namelijk bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een slimme thermostaat t.w.v. € 250,- gratis. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, waaronder de Google Nest. Deze thermostaat is te gebruiken in combinatie met elk type en merk CV-ketel. Met de Google Nest bedien je gemakkelijk je warmte op afstand en kun je flink besparen. Profiteer nu!

 

Google Nest bij je nieuwe CV-ketel!

De Nest 3 thermostaat past perfect bij je nieuwe CV-ketel. Je gaat pas echt energie besparen met je nieuwe CV-ketel in combinatie met de nieuwe Nest thermostaat. De nieuwe CV-ketel is zuinig in het gasverbruik en de Nest zorgt ervoor dat er niet onnodig gestookt wordt in huis waardoor je veel energie bespaart!

Vraag vrijblijvend advies aan

Energie besparen en comfortabeler wonen

Met een Nest zelflerende thermostaat in huis kun je dus comfortabeler en veiliger wonen. Dankzij de functies die energie besparen gemakkelijk maken kun je aanzienlijk veel geld en energie besparen. Om die reden zijn al duizenden Nederlanders je voor gegaan. Kies dus ook voor een Nest thermostaat van Geas Energiewacht! 

Tarieven: 

 • Google Nest (3e generatie) voor €249,-
 • Installatie voor €99,- 

Of nog goedkoper bij een Stroom & Gas contract! 

Begin ook met energie besparen

Schaf een Nest zelflerende thermostaat aan

Neem contact met mij op

Ook profiteren van een Google Nest? 

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

*Lees hier de actievoorwaarden