Profiteer tijdens de Geas Zomerdeals van korting bij je nieuwe CV-ketel

Direct in mindering op de aanschafprijs

Dankzij een nieuwe CV-ketel bespaar je elke dag energie en voorkom je vervelende storingen. Hierdoor woon je nog comfortabeler en heb je geen omkijken naar je CV-ketel.

Daarnaast maak je met € 100,- korting de aanschaf van je nieuwe CV-ketel nog voordeliger. De korting wordt direct verrekend op de offerte.

Met deze topcombinatie:
  • Bespaar je energie
  • Voorkom je dure storingen
  • Is het altijd overal warm en comfortabel

Ja, deze deal kies ik!

Optimaal wooncomfort

Bij je nieuwe CV-ketel profiteer je nu tijdelijk van € 100,- contante korting!* tijdens de Geas Zomerdeals. Hierdoor wordt de aanschaf nog aantrekkelijker. Met je nieuwe CV-ketel bespaar je namelijk energie, voorkom je storingen en profiteer je dus van een mooie Zomerdeal.

Kies dus voor een CV-ketel van Geas Energiewacht. Dan kun je er niet alleen van op aan dat je het beste advies, service en de beste CV-ketel krijgt, maar profiteer je van onze Geas Zomerdeals. Vraag een adviesgesprek aan en profiteer!

Adviesgesprek aanvragen

*Lees de actievoorwaarden.

Wat kan ik van Geas verwachten?

We helpen je graag verder!

Wanneer je kiest voor een gratis adviesgesprek zit je nergens aan vast. Je kunt simpelweg het formulier invullen, waarna je wordt gebeld om een afspraak in te plannen. De adviseur komt dan bij je langs op een voor jou geschikt moment en helpt je bij je keuze. Onze adviseurs zijn CV-ketel monteur geweest en kennen de apparatuur dus door en door.

Adviesgesprek aanvragen

Je vraagt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Afspraak maken

We bellen je om een afspraak te maken

Keuze maken

Onze adviseur helpt je bij je keuze

Vakkundige installatie

Plaatsing op een voor jou geschikt moment

Vragen

Ook na aanschaf helpen we je met je vragen

Genieten

Geniet van je nieuwe CV-ketel of ZonnepanelenNaast een adviesgesprek aan huis, kun je bij ons ook kiezen voor een digitale offerte per mail. Dit is dan geen standaard offerte, maar een offerte op maat die ik voor jou uitwerk aan de hand van foto's die je stuurt per e-mail of WhatsApp. Lees hier meer over een digitale offerte op maat.

Ja, ik kies voor € 100,- contante korting

Vraag meteen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Je profiteert dan van merkonafhankelijk advies, een nieuwe CV-ketel en € 100,- contante korting.

  • Net zoals 165.000 anderen vertrouw jij op Geas Energiewacht
  • 96% van onze klanten raadt ons aan, zij geven ons een 8,5
  • Tijdelijk ontvang je € 100,- contante korting

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een digitale offerte per mail ontvangen kan ook.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking
 
 

Heb je nog vragen?

We zijn 24/7 bereikbaar en staan voor je klaar

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail.

  053 852 85 00
  informatie@geas.nl

Stel je vraag