Gratis het slimme verlichtingspakket van Innr bij je nieuwe CV-ketel

Bespaar energie en verhoog je comfort

Dankzij een nieuwe CV-ketel bespaar je elke dag energie en voorkom je vervelende storingen. Daarnaast ontvang je nu een aantrekkelijk cadeau bij je nieuwe CV-ketel. Kies bijvoorbeeld het slimme verlichtingspakket van Innr t.w.v. € 199,-.

Zo woon je comfortabeler en bespaar je energie. Met het slimme verlichtingspakket van Innr kan je via een handige app de verlichting bedienen, je kan bijvoorbeeld de lampen apart per groep aan- en uitzetten.

Met deze topcombinatie:
  • Bespaar je energie
  • Heb je voor lange tijd geen omkijken naar je CV-ketel meer
  • Kun je thuis eenvoudig de verlichting bedienen

Deze deal wil ik

Optimaal wooncomfort

Om het nog comfortabeler te maken in je huis geven we jou gratis het slimme verlichtingspakket van Innr t.w.v. € 199,-. Zo heb je niet alleen een nieuwe, energiezuinige CV-ketel thuis, maar krijg je er ook een leuk cadeau bij. Bij het slimme verlichtingspakket is er keuze uit het startpakket Basis (5 lampen met grote fitting) of startpakket Basis & Spots (2 lampen met grote fitting en 3 spots). Daarnaast zijn beide pakketten voorzien van een afstandsbediening en een hub.

  • T.w.v. € 199,-
  • Lampen apart of per groep aan- en uitzetten
  • Maak zelf tijdschema's (verlichting automatisch aan bij zonsondergang)

Kies dus voor een CV-ketel bij Geas Energiewacht. Dan kun je er niet alleen van op aan dat je het beste advies, service en de beste CV-ketel krijgt, maar ook een geweldige actie. De actie loopt t/m 31 maart 2018. Vraag dus snel een gratis adviesgesprek bij je thuis aan of een online advies.

Adviesgesprek aanvragen

Wat kan ik van Geas verwachten?

We helpen je graag verder!

Wanneer je kiest voor een gratis adviesgesprek zit je nergens aan vast. Je kunt simpelweg het formulier invullen, waarna je wordt gebeld om een afspraak in te plannen. De adviseur komt dan bij je langs op een voor jou geschikt moment en helpt je bij je keuze. Onze adviseurs zijn CV-ketel monteur geweest en kennen de apparatuur dus door en door. 

Adviesgesprek aanvragen

Je vraagt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Afspraak maken

We bellen je om een afspraak te maken

Keuze maken

Onze adviseur helpt je bij je keuze

Vakkundige installatie

Plaatsing op een voor jou geschikt moment

Vragen

Ook na aanschaf helpen we je met je vragen

Genieten

Geniet van je nieuwe CV-ketel of Zonnepanelen

Tip van Detlef!

Naast een adviesgesprek aan huis, kun je bij ons ook kiezen voor een digitale offerte per mail. Dit is dan geen standaard offerte, maar een offerte op maat die ik voor jou uitwerk aan de hand van foto's die je stuurt per mail of WhatsApp. Lees hier meer over een digitale offerte op maat.

Ja, ik kies voor het slimme verlichtingspakket van Innr

Vraag meteen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Je profiteert dan van vrijblijvend advies, een nieuwe CV-ketel en een slim verlichtingspakket van Innr (t.w.v. € 199,-).

  • Net zoals 145.000 anderen vertrouw jij op Geas Energiewacht
  • 96% van onze klanten raad ons aan, zij geven ons een 8,6
  • Tijdelijk ontvang je een slim verlichtingspakket van Innr bij je nieuwe Atag, Remeha of Intergas CV-ketel. 

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een digitale offerte per mail ontvangen kan ook.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking

Lees de actievoorwaarden.

Heb je nog vragen?

We zijn 24/7 bereikbaar en staan voor je klaar

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail.

  053 852 85 00
  informatie@geas.nl

Stel je vraag