Instapcheck

Bij de start van een abonnement voeren wij altijd binnen 2 weken een Instapcheck uit. Wij controleren dan of het toestel goed en veilig functioneert. Het toestel wordt weer in topconditie gebracht. Dit noemen wij ook wel een 1e inspectie. Eigenlijk is de Instapcheck dus een soort Onderhoudsbeurt.

Werkzaamheden tijdens de instapcheck

De kosten van de Instapcheck bedragen 50 euro. Daarbij zijn de voorrijkosten en één arbeidsuur inbegrepen. Het arbeidsuur is bedoeld voor onderhoud en reparaties. Wanneer de Instapcheck langer duurt dan een uur of wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn deze kosten meerwerk en komen deze bovenop de prijs van de Instapcheck. Uiteraard overleggen we eerst met jou voordat we dergelijke werkzaamheden uitvoeren.

Bij ons staat zekerheid en veiligheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat jouw toestel in topconditie verkeert, waarbij er geen sprake is van achterstallig onderhoud. Om die reden is een Instapcheck bij ons altijd verplicht bij het aangaan van een abonnement.

Aanmelden voor een Instapcheck

Wil je ook een Onderhoudsabonnement afsluiten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op om een Instapcheck in te plannen. Tijdens het bezoek van onze servicemedewerker kun je het abonnement kiezen dat het beste bij jou past.

Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking