Budget Onderhoud

Verzekerd van regelmatig onderhoud voor € 4,95 per maand

Er is een grote keuze in verschillende abonnementen. Je bepaalt zo zelf je mate van zekerheid. 

Als je verzekerd wilt zijn van regelmatig onderhoud eens per 2 jaar zodat je nergens omkijken naar hebt, maar geen snelle hulp bij storingen wenst, dan adviseren wij je te kiezen voor ons voordelige instap abonnement: Budget Onderhoud. Hiervoor betaal je slechts € 4,95 per maand.

Mocht je onverhoopt een storing hebben, dan is een bijkomend voordeel van het Budget Onderhoud abonnement dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Je betaalt bij een storing dan alleen de arbeidsuren en eventuele te vervangen onderdelen. Je kunt ons altijd bellen bij een storing. Ook in het weekend.

Natuurlijk kun je ons ook bellen voor meer informatie of advies. Bel naar 053 852 85 00.

Vergelijking tussen abonnementen

Om je een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden in abonnementen en om te kunnen bepalen of Budget Onderhoud de juiste keuze voor jou is, hebben we een aantal abonnementen naast elkaar gezet. Welke optie past het beste bij jou? Wil je nergens omkijken naar hebben? Kies dan voor ZekerWarm Totaal.

ZekerWarm Extra

  • Maximale zekerheid
  • 24 maanden onderhoud
  • Toestelonderdelen
  • Hulp bij storingen

€ 10,75

Aanmelden

Budget Onderhoud

  • 24 maanden onderhoud

 

 


€ 4,95

Aanmelden

ZekerWarm

  • 24 maanden onderhoud
  • Hulp bij storingen

 

 

€ 8,95

Aanmelden

Budget Onderhoud afsluiten

Als je kiest voor een Budget Onderhoud abonnement dan voeren wij altijd binnen 2 weken een instapcheck uit. We controleren dan de werking van je toestel. De kosten van de instapcheck bedragen 50 euro. Dit is inclusief voorrijkosten en één arbeidsuur.

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om een Instapcheck in te plannen. Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Geen vraag is ons teveel! Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking