Ja, ik kies voor Budget Onderhoud

Verzekerd van regelmatig onderhoud voor € 4,95 per maand

Met het Budget Onderhoud pakket ben je verzekerd van periodiek onderhoud om de 24 maanden. Je CV-ketel wordt tijdens het periodiek onderhoud grondig gereinigd, nagekeken op veiligheid en weer correct afgesteld volgens de OK CV richtlijnen. Mocht je onverhoopt een storing hebben, dan is een bijkomend voordeel van het Budget Onderhoud abonnement dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Je betaalt bij een storing dan alleen de arbeidsuren en eventuele te vervangen onderdelen. De kosten van Budget Onderhoud zijn € 4,95 per maand. 

Vooraf altijd een Instapcheck

Vooraf aan het abonnement voeren we altijd een eerste inspectiebeurt uit. Wij controleren of het toestel goed en veilig functioneert. De kosten van de Instapcheck bedragen 50 euro. Alleen als het blijkt dat er een uitgebreide reparatie nodig is (langer dan een uur) of als onderdelen vervangen moeten worden, brengen we extra kosten in rekening. Uiteraard wordt dit dan eerst met je overlegd. 

Ja, ik meld me aan voor Budget Onderhoud 

Vul onderstaande gegevens in. Wij bellen je vervolgens voor het maken van een afspraak. Mocht je nog twijfelen of het Budget Onderhoud pakket wel bij je past, dan kun je altijd tijdens de Instapcheck je laten adviseren door de Energie Service Specialist. 165.000 andere klanten in Oost-Nederland gingen je voor!

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

*Lees hier de actievoorwaarden.