Gratis eerste inspectiebeurt bij een onderhoudsabonnement

Actievoorwaarden onderhoudsactie
Gratis eerste inspectiebeurt t.w.v. € 50,-

(Geldig van 1 juli t/m 30 september 2019)

Dit is een actie van Geas Energiewacht.

 
Bij het aangaan van een onderhoudsabonnement is de instapcheck ofwel eerste inspectiebeurt t.w.v. € 50,- gratis. 
De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 30 september 2019. 
De actie is geldig voor alle abonnementsvormen en alle energietoestellen.
De minimale looptijd van het abonnement is 2 jaar.
De aanmelding moet binnen de actieperiode plaats vinden. Het streven is om de eerste inspectiebeurt binnen twee weken na aanmelding uit te voeren.
De inspectiebeurt bestaat uit voorrijkosten en 1 arbeidsuur. Het arbeidsuur is bedoeld voor onderhoud en reparaties. Wanneer de inspectiebeurt langer duurt dan een uur of wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn deze kosten meerwerk en worden deze apart in rekening gebracht. Uiteraard worden alle werkzaamheden eerst overlegd voordat deze daadwerkelijk worden uitgevoerd.
Indien het toestel niet in onderhoud kan worden genomen door Geas Energiewacht (bijvoorbeeld in verband met een zeer slechte staat van het toestel) dan worden de voorrijkosten in rekening gebracht bij de klant.
Indien er uiteindelijk geen abonnement wordt afgesloten, dan worden alle kosten voor de inspectiebeurt en eventuele extra kosten in rekening gebracht.
Bij het afsluiten van het abonnement zijn de algemene voorwaarden voor abonnementen van Geas Energiewacht van toepassing. 
De korting is niet van toepassing op vervanging van onderdelen.
De actie is niet geldig i.c.m. andere acties. 
Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.
Geas Energiewacht behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding. ‚Äč
 

Meer informatie over onderhoud of over de actie?

Onderhoud is verstandig voor elk energietoestel. Wij adviseren je graag over het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.