Eenmalig onderhoud aan je CV-ketel voor slechts €99,-

 

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en profiteer van een gratis inspectiebeurt voor je cv-ketel t.w.v. € 50,-.

 

De eenmalige onderhoudsbeurt

Het is aan te raden je CV-ketel minimaal eens per 2 jaar te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk. Wanneer je kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt kun je zelf bellen als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je kunt dan direct een afspraak inplannen op een moment dat het jou schikt. Wij noemen een eenmalige onderhoudsbeurt ook wel een ketelcheck.

 

Het is goed om te weten welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt.

 

De kosten van een eenmalige onderhoudsbeurt bedragen € 99,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met jou uitgevoerd.

 

Een ketelcheck aanvragen?

Als je een ketelcheck wilt laten uitvoeren, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten