Eenmalig onderhoud van je CV-ketel voor €129,-

 

 

De eenmalige onderhoudsbeurt (Ketelcheck)

Het is aan te raden je CV-ketel tenminste eens per 2 jaar te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk. Wanneer je kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt kun je zelf bellen als het weer tijd is voor onderhoud. Je kunt dan direct een afspraak inplannen op een moment dat het jou schikt. Wij noemen een eenmalige onderhoudsbeurt ook wel een Ketelcheck.

 

Het is goed om te weten welke werkzaamheden precies worden uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt.

 

De kosten van een eenmalige onderhoudsbeurt bedragen € 129,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met jou uitgevoerd.

 

De activiteiten die uitgevoerd worden zijn eenmalig en verplichten je tot niets. Wij vinden het belangrijk dat wij jou helpen op een manier die bij jou past. Wil je toch een onderhoudsabonnement afsluiten, dan kan dat natuurlijk. De monteur spreekt de mogelijkheden graag met je door.

 

Een Ketelcheck aanvragen?

Als je een eenmalige onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten