Ik ben al Comfort abonnee

Een goede en veilige keuze!

Je Comfort abonnement geeft je de zekerheid van regelmatig onderhoud en snelle hulp bij storingen. Inmiddels hebben wij 165.000 abonnees en al meer dan 50 jaar ervaring.

Er zijn verschillende abonnementsvormen binnen de Comfort abonnementen, dit zijn allemaal standaard pakketten. Onderhoud wordt eens per 18 maanden uitgevoerd.

*Lees hier de productbeschrijving van een Comfort abonnement.

Mijn Geas

Zelf al je zaken online regelen

Door in te loggen op Mijn Geas kun je zelf al je zaken met Geas Energiewacht regelen op het moment dat het jou uitkomt. Je krijgt een totaal beeld van al je toestellen en contracten. Wijzigingen die je hier doorgeeft worden direct verwerkt. Ook vind je in Mijn Geas een overzicht van je abonnementsvorm en bijbehorende tarieven. Vanzelfsprekend is Mijn Geas een volledig beveiligde omgeving. Jouw gegevens zijn dus veilig bij ons!

Ga naar Mijn Geas

ZekerWarm abonnementen

Stel zelf je eigen abonnement samen

Sinds 1 maart 2014 hebben wij een nieuw aanbod abonnementen: de ZekerWarm abonnementen. Bij het ZekerWarm abonnement kun je zelf kiezen hoe vaak je onderhoud wenst. Je hebt keuze uit onderhoud eens per jaar of twee jaar. Ook kun je zelf bepalen wat je wel en niet meeverzekerd in je abonnement.

Als je wilt overstappen van een Comfort abonnement naar een ZekerWarm abonnement dan kan dat natuurlijk. Bel hiervoor naar 053 852 85 00 of stuur een mail naar informatie@geas.nl. Wij spreken de mogelijkheden met je door en helpen je graag.

*Lees hier de productbeschrijving van een ZekerWarm abonnement.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu een vraag is over je huidige Comfort abonnement of een vraag over de nieuwe ZekerWarm abonnementen. Geen vraag is ons teveel!

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 053 852 85 00 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met jou op.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*