Een Onderhoudsbeurt voor je CV-ketel

De zekerheid van een optimaal werkende CV-ketel!

Het is aan te raden je CV-ketel minimaal eens per 2 jaar te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk. Wanneer je kiest voor een Eenmalige Onderhoudsbeurt kun je zelf bellen als het weer tijd is voor een Onderhoudsbeurt. Je kunt dan direct een afspraak inplannen op een moment dat het jou schikt. Wij noemen een Eenmalige Onderhoudsbeurt ook wel een Ketelcheck.

Het is goed om te weten welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd tijdens een Onderhoudsbeurt.

De kosten van een Eenmalige Onderhoudsbeurt bedragen € 85,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de Onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met jou uitgevoerd.

De activiteiten die uitgevoerd worden zijn eenmalig en verplichten je niet tot het aangaan van een abonnement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij jou helpen op een manier die bij jou past. Wil je toch een Onderhoudsabonnement afsluiten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Onderhoud volgens strenge richtlijnen

Wij voeren onderhoud uit volgens strenge richtlijnen en eisen. Gedurende de gehele levensduur van je CV-ketel moet je erop kunnen vertrouwen dat deze doet wat zij moet doen: zuinig, stil en probleemloos het juiste comfort leveren. Bij ons wordt deze zekerheid gewaarborgd. Afsluitend krijg je een meetrapport en energiebespaartips overhandigd.

Maak een afspraak

Als je een Ketelcheck wilt laten uitvoeren, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Twijfel je nog over welk soort onderhoud bij jou past of heb je nog andere vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wij staan voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

*Lees hier de productomschrijving