Een check voor het einde van de garantie op je nieuwe CV-ketel

Voorkom nare verrassingen achteraf!

Als je een nieuwe CV-ketel hebt aangeschaft dan profiteer je de eerste twee jaar van fabrieksgarantie.
Eventueel te vervangen toestelonderdelen tijdens deze periode kun je dan claimen bij de fabrikant.

Om er zeker van te zijn dat je ketel goed functioneert en je niet voor nare verrassingen komt te staan raden wij je aan om ook tijdens de fabrieksgarantie je ketel te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk om verschillende redenen.

Als je niet kiest voor Onderhoud is een andere optie het laten uitvoeren van een check vlak voordat de fabrieksgarantie op je CV-ketel verloopt (bijvoorbeeld na 1,5 jaar). Wij noemen dat ‘de Einde Garantiecheck’.

De kosten van deze check bedragen € 35,-. Wij inspecteren de ketel dan op een optimale werking. Eventuele niet goed functionerende onderdelen die aan het licht komen, kunnen dan nog worden vervangen binnen de fabrieksgarantie. Als extra service regelen wij dan ook de garantie afhandeling met de fabrikant voor je. Wij hebben immers tienduizenden energietoestellen in onderhoud en daardoor ook goede relaties met alle fabrikanten. Zo heb je de zekerheid dat er geen nare verrassingen ontstaan. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je CV-ketel kapot gaat vlak na de garantieperiode!

Het is wel belangrijk om te weten dat een Einde Garantiecheck niet gelijk staat aan een Onderhoudsbeurt.

Nadat de Einde Garantiecheck is uitgevoerd kun je een Onderhoudsabonnement afsluiten als je dat wilt. De Einde Garantiecheck is een eenmalige dienst en verplicht je tot niets. Wij vinden het belangrijk dat we jou helpen op de manier die bij jou past.

Een Einde Garantiecheck laten uitvoeren

Als je een Einde Garantiecheck wilt laten uitvoeren, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Twijfel je nog over welk soort Onderhoud bij jou past of heb je nog andere vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wij staan voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking