Opties tijdens de fabrieksgarantie

Voorkom onverwachte en ongewenste verrassingen!

Als je een nieuwe CV-ketel hebt aangeschaft, dan feliciteren wij je natuurlijk allereerst van harte met het nieuwe toestel! We wensen je veel zorgeloos wooncomfort toe.

Vanzelfsprekend ga je er van uit dat de nieuwe ketel probleemloos functioneert. Dat mag je immers ook verwachten van een nieuw toestel. Toch kan het zo zijn dat een storing ontstaat. Waarschijnlijk wil je je dan tijdens de eerste twee jaar beroepen op de fabrieksgarantie. Om dit te kunnen doen zijn er een aantal voorwaarden vanuit de fabrikant waaraan je moet voldoen. Wij informeren je hier graag over.

Om te voldoen aan de voorwaarden voor fabrieksgarantie zijn er een aantal verschillende opties.

Budget Onderhoud

Het is aan te raden om ook tijdens de fabrieksgarantie een abonnement voor de CV-ketel af te sluiten. Je voldoet dan aan de voorwaarde van de fabrikant dat je moet kunnen aantonen dat je eens per 2 jaar onderhoud laat uitvoeren. Je kunt dan natuurlijk wel kiezen voor een lage instapvariant, waarbij alleen onderhoud en voorrijkosten bij storingen zijn opgenomen. Je betaalt hiervoor slechts € 4,95 per maand. Dit noemen wij Budget Onderhoud.

Als extra service van Geas Energiewacht regelen wij als onderdeel van Budget Onderhoud ook eventuele garantie afhandelingen met de fabrikant van de CV-ketel. Wij hebben goede contacten met alle fabrikanten. Je hebt zo nergens omkijken naar en bent verzekerd van een goede en snelle afhandeling.

Nadat de garantieperiode van de CV-ketel is afgelopen kun je ervoor kiezen je abonnement uit te breiden. Zo betaal je tijdens de fabrieksgarantie niet teveel.

Ben je al abonnee van Geas Energiewacht en heb je een nieuwe CV-ketel bij een andere partij aangeschaft? Dan zetten wij je huidige abonnement graag direct en kosteloos om naar Budget Onderhoud.

Einde garantiecheck

Wil je geen Budget Onderhoud? Dan kun je ervoor kiezen om voor het einde van de fabrieksgarantie (bijvoorbeeld na 1,5 jaar) een Einde Garantiecheck door ons te laten uitvoeren. De kosten van deze check bedragen € 35,-. Wij inspecteren de ketel dan op een optimale werking. Eventuele niet goed functionerende onderdelen die aan het licht komen, kunnen dan nog worden vervangen binnen de fabrieksgarantie. Het is wel belangrijk om te weten dat een Einde Garantiecheck niet gelijk staat aan een Onderhoudsbeurt. Bij een Einde Garantiecheck wordt de CV-ketel geïnspecteerd, bij een Onderhoudsbeurt volledig en uitgebreid onderhouden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Er zijn verschillende opties tijdens de fabrieksgarantie. Wij helpen jou graag de juiste keuze te maken. Bel hiervoor naar 053 852 85 00 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met jou op.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking