OK CV: het label voor veilig en zuinig stoken

Wij hebben bij Geas Energiewacht inmiddels al 50 jaar ervaring met toestellen voor warmwater en verwarming. Zo onderhouden we niet alleen je CV-ketel, maar helpen we je ook een nieuwe te vinden als deze toch kapot gaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed en vakkundig CV-ketel onderhoud, zodat jij lang, comfortabel en veilig gebruik kunt maken van je CV-ketel. Wij zijn daarbij OK CV gecertificeerd! 

Het OK CV kwaliteitslabel

Een CV-ketel is een gecompliceerde installatie waarin gas, water, elektriciteit en lucht samenkomen. Daarnaast stoot de CV-ketel, door het verbranden van gas, warme rookgassen uit. Een goede installatie van de CV-ketel en goed onderhoud wordt dus sterk aanbevolen. Dit voorkomt onveilige situaties. 

Het OK CV label biedt consumenten de garantie dat het onderhoud volgens voorschriften van de fabrikant wordt verricht en gaat verder dan regulier onderhoud. Energie Service Specialisten kijken bijvoorbeeld ook naar rendements- en emissiemetingen, capaciteitscontrole en de opbouw of samenhang van de installatie. Hierin is het veiligheidsaspect erg belangrijk. 

Het OK CV kwaliteitslabel legt een hoge kwaliteit van CV-ketel onderhoud vast voor één ieder die de certificering wil behalen. Wij zijn dan ook trots dat we als één van de weinige bedrijven in Oost-Nederland zijn gecertificeerd!

Wat houdt het OK CV kwaliteitslabel voor mij in?

Het kwaliteitslabel hecht veel waarde aan een veilige verwarmingsinstallatie en klantvriendelijk onderhoud. Bij OK CV gecertificeerde bedrijven krijg je de garantie dat het onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant wordt verricht. Je krijgt de zekerheid dat je CV-ketel energiezuinig en veilig functioneert. Zo voert de Energie Service Specialist metingen bij je uit en vergelijkt de uitkomsten met de meetwaardes vanuit de fabrikant. Bij grote afwijkingen kan de CV-ketel onveilig zijn of verkeerd afgesteld. De Energie Service Specialist gaat dan op zoek naar de oorzaak.

Daarnaast worden de veiligheid, technische staat en energiezuinigheid van de CV-ketel vastgelegd in een rapport dat wij aan jou toelichten. Zo weet je precies wat er tijdens het onderhoud is gedaan en waar je aan toe bent. Wij zijn dan ook trots dat we als één van de weinige bedrijven in Oost-Nederland zijn gecertificeerd!

Tip van Ton!

Je hebt er waarschijnlijk vast weleens wat van gehoord; koolmonoxide. Koolmonoxide is een geur-, kleur- en smaakloos gas en zeer giftig voor de mens. Koolmonoxide kan ontstaan door slecht onderhoud of een slecht geïnstalleerde CV-ketel. Een goede installatie en goed onderhoud is dus erg belangrijk! 

Wanneer krijg ik een OK CV keuring?

Naast onderhoud kun je ook een OK CV keuring verwachten na de installatie van je CV-ketel. Je kunt een OK CV inspectie verwachten bij de volgende producten:

Installatie

CV-ketel installatie

  • Veiligheid CV-ketel installatie
  • Werking verwarming
  • Energiezuinig afstellen
Onderhoud

CV-ketel onderhoud

  • Veilig functioneren CV-ketel
  • Slijtage van onderdelen
  • Energiezuinige werking

Wil je jouw CV-ketel volgens het OK CV kwaliteitslabel laten nakijken?

Vraag dan een eenmalige onderhoudsbeurt aan of stel je eigen abonnement samen. Eén van onze Energie Service Specialisten komt dan bij je langs om je CV-ketel te inspecteren volgens de richtlijnen van OK CV. Je profiteert dan van:

  • Vakkundig onderhoud aan je CV-ketel
  • Het energiezuinig afstellen van je CV-ketel
  • Een handig rapport met de uitgevoerde werkzaamheden en besparingstips

Vul onderstaande gegevens in. Kies voor eenmalig onderhoud (eenmalige Ketelcheck) of voor een Instapcheck voor een abonnement. Wij nemen vervolgens contact met je op. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. 

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking

*Lees  hier de productvoorwaarden voor onderhoud en hier de productomschrijving