Het onderhouden van je boiler

Genieten van heerlijk warm water!

Sommige typen boilers hebben regelmatig onderhoud nodig, andere weer niet. Storingen zijn natuurlijk altijd een risico, het is dan ook aan te raden een abonnement af te sluiten. Afhankelijk van je type boiler kun je dus kiezen voor een Storingsabonnement of een Onderhoud & Storingen abonnement. Zo ben je altijd verzekerd van heerlijk warm water uit je boiler.

Gasboilers

Een gasboiler heeft wel regelmatig onderhoud nodig. Ons advies is minimaal eens per 2 jaar onderhoud uit te laten voeren. Jaarlijks onderhoud geeft natuurlijk meer zekerheid. De keuze is aan jou.

Elektrische boilers

Elektrische boilers zijn onderhoudsvrij. Een storingsabonnement is dus voldoende. Je kunt ons dan altijd bellen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij komen de storing snel oplossen.

Zonneboilersystemen

Zonneboilersystemen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Heb je een zonneboiler met antivriesvloeistof? Dan is het belangrijk dat je regelmatig controleert of je systeem geen sporen van lekkage vertoont. Als je een lekkage aan de zonneboiler ontdekt, neem dan contact met ons op. Wij verhelpen het probleem graag. Je kunt voor de zonneboiler een Storingsabonnement afsluiten. Wij zijn altijd in de buurt en lossen een storing snel op.

Meer informatie over boiler onderhoud

Als je graag meer informatie wilt over het uitvoeren van onderhoud aan boilers of als je een abonnement wilt afsluiten voor je boiler, dan staan wij graag voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan contact met jou op.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*