Jaarlijks onderhoud een vereiste voor gashaarden

De zekerheid van een veilig toestel

Gashaarden zijn open toestellen en daardoor is onderhoud eens per 12 maanden een vereiste. Gashaarden halen verbrandingslucht uit de ruimte waarin het toestel is geïnstalleerd en niet uit de buitenlucht. Als er te weinig aanvoer is van verse verbrandingslucht en als de installatie slecht wordt onderhouden kan het toestel koolmonoxide uitstoten. Het regelmatig onderhouden (eens per 12 maanden) van je gashaard zorgt ervoor dat deze altijd efficiënt blijft werken. Alleen zo kun je een veilige werking van het toestel en daardoor ook een veilige leefomgeving zeker stellen.

Wij adviseren je dan ook een Onderhoudsabonnement voor je gashaard af te sluiten. Wij bellen jou als het weer tijd is voor onderhoud. Zo heb je nergens omkijken naar, maar ben je er wel van verzekerd dat je gashaard altijd tijdig onderhouden wordt. 

Een Onderhoudsabonnement afsluiten

Bij het afsluiten van een Onderhoudsabonnement voeren wij altijd een instapcheck uit. Wil jij net als vele anderen ook de zekerheid van een veilige gashaard? Sluit dan een Onderhoudsabonnement af door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen contact met je op om een instapcheck in te plannen.

Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Contactmethode*
Opmerking*