Regelmatig onderhoud voor geisers

De zekerheid van lekker warm water in huis!

Een geiser is een toestel dat ervoor zorgt dat je lekker warm water hebt in huis. Een geiser verwarmd het water door middel van aardgas of elektriciteit en warmt het water pas op, op het moment dat dit nodig is. Het water wordt dus pas verwarmd als de warmwaterkraan open wordt  gedraaid. Er zijn verschillende soorten geisers, zoals een badgeiser, een ventilatorgeiser of een keukengeiser.

Regelmatig onderhoud is belangrijk

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een geiser. Vooral voor open geisers, toestellen waarvan de brander niet is afgesloten van de buitenlucht. Als er onvoldoende geventileerd wordt of onvoldoende onderhoud wordt verricht, dan bestaat de kans dat koolmonoxide in de ruimte ontstaat.

Wij raden je dus ook altijd aan een Onderhoudsabonnement voor een geiser af te sluiten waarbij jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd. Hiermee voorkom je gevaarlijke situaties. Wij bellen jou als het weer tijd is voor onderhoud, dus je hebt nergens omkijken naar, maar bent wel verzekerd van een veilig toestel.

 

Een Onderhoudsabonnement afsluiten

Bij het afsluiten van een Onderhoudsabonnement voeren wij altijd een instapcheck uit. Je kunt een Onderhoudsabonnement aanvragen door het onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen contact met je op om een instapcheck in te plannen. Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking