Onderhoud warmtepomp

Efficiënt en zuinig omgaan met energie!

Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Warmtepompen hebben een hoog rendement en zijn daardoor een goede energieleverancier en energiezuinig. Warmtepompen worden de laatste jaren steeds meer toegepast als duurzame oplossing om een energie neutrale woning te creëren.

Je warmtepomp heeft regelmatig onderhoud nodig waardoor je verzekerd bent van een goede werking, maar ook van een optimaal rendement en dat is juist wat je wilt van je warmtepomp. Zo energiezuinig mogelijk zijn!
Het onderhoud kun je op verschillende manieren regelen. Bespreek het met een van onze medewerkers of sluit direct een onderhoudsabonnement af.

Een abonnement afsluiten voor je warmtepomp

Wil je direct een Onderhoudsabonnement afsluiten voor je warmtepomp? Bij het afsluiten van een abonnement voeren wij altijd een instapcheck uit. Als je het formulier hieronder invult dan nemen wij contact met je op om een instapcheck in te plannen. Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking