Overzicht ZekerWarm abonnementen

Je bepaalt zelf hoeveel zekerheid je wenst!

Er is een grote keuze in verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen tussen jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud, een abonnement met of zonder snelle hulp bij storingen en kun je tot slot ook nog besluiten wel of geen (toestel)onderdelen op te nemen.  Welke vorm je ook kiest, bij ons staat jouw wooncomfort voorop. Daarom noemen wij onze abonnementen ‘ZekerWarm abonnementen’.

Naast deze abonnementen hebben we ook een voordelig instap abonnement: Budget Onderhoud. Dit abonnement kun je al afsluiten voor € 4,95 per maand.

Wij hebben alle soorten abonnementen en tarieven overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kant-en-klaar pakket. Wij helpen je graag bij je keuze.

 

Kant-en-klaar abonnementen

Wij hebben drie kant-en-klaar pakketten samengesteld voor abonnementen. Je kunt zo direct een abonnement afsluiten. Welke optie past het beste bij jou? Je kiest zelf je mate van zekerheid.

ZekerWarm Extra

  • Maximale zekerheid
  • 24 maanden onderhoud
  • Toestelonderdelen
  • Hulp bij storingen

€ 10,75

Aanmelden

Budget Onderhoud

  • 24 maanden onderhoud

 

 


€ 4,95

Aanmelden

ZekerWarm

  • 24 maanden onderhoud
  • Hulp bij storingen

 

 

€ 8,95

Aanmelden

Instapcheck 

Nadat je een abonnement hebt afgesloten voeren wij altijd binnen 2 weken een instapcheck uit. Wij controleren dan de werking van je toestel. De kosten van de instapcheck bedragen standaard 50 euro (inclusief voorrijkosten en één arbeidsuur).

Wil je net zoals vele anderen (wij hebben 165.000 klanten!) een goede en veilige keuze maken? Sluit dan een abonnement af. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal werkend energietoestel.

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om een Instapcheck in te plannen. Tijdens het bezoek van de servicemedewerker kun je samen het abonnement kiezen dat het beste bij jou past.

Heb je eerst nog vragen? Ook dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Geen vraag is ons teveel! Bel naar 053 852 85 00.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

Lees hier de voorwaarden van de ZekerWarm abonnementen.