Is mijn CV-ketel veilig?

Een goede installatie is het halve werk

Een veilige CV-ketel moet correct en vakkundig geïnstalleerd zijn, waar ook rekening is gehouden met het vervangen van bijhorende onderdelen. Eén van die onderdelen is de Rookgasafvoer. Deze zorgt dat de verbrandingsgassen worden afgevoerd. De rookgasafvoer gaat ook maar een ‘ketel leven’ mee en moet bij een nieuwe CV-ketel ook zijn vervangen. Tevens moet de luchttoevoer voldoende zijn.

Natuurlijk kunnen wij op afstand lastig bepalen of je CV-ketel veilig is of niet. En ook na de installatie wil je dat de CV-ketel veilig blijft werken. Daarom adviseren we je om je CV-ketel met enige regelmaat te laten controleren. Tijdens het periodiek onderhoud, controleren we jouw CV-ketel op een veilige werking. Zo meten we de samenstelling van de verbrandingsgassen, om de kans op uitstoot van koolmonoxide te voorkomen. Wel zo veilig! 

Extra veiligheid

Je wilt er natuurlijk op vertrouwen dat je CV-ketel correct en veilig is geïnstalleerd. Ook na de installatie wil je dat de CV-ketel doet wat hij moet doen: zuinig en probleemloos een hoog comfort leveren. 

Geas Energiewacht hecht veel waarde aan een veilige verwarmingsinstallatie en klantvriendelijk onderhoud. Wij zijn dan ook trots dat zoveel klanten in Oost-Nederland voor ons kiezen als het gaat om onderhoud.

Een CV-ketel is een ingewikkelde installatie waarin gas, water, elektriciteit en lucht samenkomen. Bovendien stoot de CV-ketel rookgassen uit. Onderdelen van de CV-ketel kunnen verslijten, verroesten of verkeerd ingesteld zijn. Onveilige situaties of onverwachte storingen wil je natuurlijk voorkomen.

Door je CV-ketel regelmatig te onderhouden, verklein je het risico op defecten, bespaar je energie en functioneert je CV-ketel veilig. Laat een eenmalige onderhoudsbeurt uitvoeren voor slechts 85 euro of kies voor een abonnement vanaf 4,95 per maand

Lees meer over onderhoud

Tip van Gerard!

Wist je dat Geas Energiewacht al meer dan 50 jaar bestaat? En dat wij inmiddels zo'n 165.000 abonnees hebben? Wij zijn vertrouwd met energie en helpen je graag met verschillende energiegerelateerde diensten.

Een correcte CV-ketel installatie

Je voorkomt onveilige situaties door je CV-ketel te laten plaatsen door een erkend installateur. Bij ons krijg je altijd een compleet pakket geleverd, zodat jouw CV-ketel altijd veilig en energiezuinig wordt opgeleverd. Wij vervangen niet alleen de CV-ketel, maar ook de bijhorende onderdelen. Dit is tegenstelling tot veel andere aanbieders. Veiligheid voorop!

Je profiteert van een nieuwe CV-ketel inclusief vakkundige installatie en het Installatiepakket

  • Vervanging van bijhorende onderdelen zoals de rookgasafvoer en expansievat
  • Veiligheidscontrole, koolmonoxidemeting en energie zuinig afstellen
  • 2 jaar lang hulp bij storingen en een gratis onderhoudsbeurt

Voorkom storingen en onveilige situaties en profiteer van een optimaal wooncomfort. Vervang je CV-ketel en je kunt weer jaren vooruit.

CV-ketel vervangen

Heb je vragen of jouw CV-ketel veilig is?

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen via 053 852 85 00. Wij helpen je graag! 

Contact over:*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking