Wat houdt een Onderhoudsbeurt in?

Tijdens een Onderhoudsbeurt wordt de CV-ketel helemaal nagekeken, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Eventuele mankementen die dan aan het licht komen worden hersteld en defecte onderdelen worden vervangen.

Eerst wordt de werking van de CV-ketel gecontroleerd. De prestaties en de uitstoot worden gemeten. Vervolgens wordt wanneer nodig water bijgevuld en ontlucht. Ook wordt de brander schoongemaakt. Daarna wordt de CV-ketel getoetst op diverse veiligheidseisen. Daarbij moet je denken aan controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Ook wordt er een rookgasanalyse gedaan.

Na de Onderhoudsbeurt spreekt de servicemedewerker de bevindingen met je door en overhandigt hij een meetrapport. Ook krijg je een folder waarin de servicemedewerker energiebesparingstips en adviezen voor jouw specifieke situatie heeft weergegeven. Dit levert je direct voordeel op!

Terug naar de vorige pagina

Maak een afspraak

Kies voor CV-ketel onderhoud van Geas Energiewacht en profiteer van jarenlange ervaring. Vul onderstaande formulier in en wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te plannen voor een instapcheck of eenmalige onderhoudsbeur. Vervolgens kan een eventueel abonnement ingaan.

  • Kies net als 165.000 anderen voor Geas Energiewacht
  • De zekerheid van kwalitatief hoogwaardig onderhoud
  • 96% van onze klanten beveelt ons aan!

Vul onderstaande gegevens in. Wij bellen je terug om een afspraak te maken. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. 

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking
 
 

*Lees  hier de productvoorwaarden voor onderhoud en hier de productomschrijving