Ja, ik kies voor ZekerWarm

Verzekerd van regelmatig onderhoud en hulp bij storingen

Met het ZekerWarm pakket ben je verzekerd van periodiek onderhoud om de 24 maanden en hulp bij storingen. Je CV-ketel wordt tijdens het periodiek onderhoud grondig gereinigd, nagekeken op veiligheid en weer correct afgesteld. Mocht je onverhoopt een storing hebben, dan betaal je geen voorrijkosten en arbeidsuren. Eventueel te vervangen onderdelen worden wel in rekening gebracht. De kosten van dit abonnement zijn € 8,95 per maand.

Vooraf altijd een Instapcheck

Vooraf aan het abonnement voeren we altijd een eerste inspectiebeurt uit. Wij controleren of het toestel goed en veilig functioneert. De kosten van deze instapcheck bedragen € 50,-. Alleen als het blijkt dat er een uitgebreide reparatie nodig is (langer dan een uur) of als onderdelen vervangen moeten worden, brengen we extra kosten in rekening. Uiteraard wordt dit dan eerst met je overlegd. 

Ja, ik meld me aan voor ZekerWarm 

Vul onderstaande gegevens in. Wij bellen je vervolgens voor het maken van een afspraak. Mocht je nog twijfelen of het ZekerWarm pakket wel bij je past, dan kun je altijd tijdens de Instapcheck je laten adviseren door de Energie Service Specialist. 165.000 andere klanten in Oost-Nederland gingen je voor!

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking