Een alles-in-1 ventilatiepakket t.w.v. € 275,- bij je nieuwe CV-ketel

Geniet overal in huis van warmte en kies daarnaast een cadeau

Met een nieuwe CV-ketel verhoog je jouw wooncomfort al aanzienlijk. Zo hoef je, je niet niet langer zorgen te maken om dure storingen, heb je een moderne CV-ketel en bespaar je energie.

Om het nog comfortabeler te maken in je huis geven we jou gratis een alles-in-1 ventilatiepakket t.w.v. € 275,-. Zo is het van de winter niet alleen overal lekker warm, maar wordt er ook een ventilatiebox in je huis geïnstalleerd waardoor je kan genieten van een gezond binnenklimaat.

Met deze topcombinatie:
  • Bespaar je energie
  • Voorkom je dure storingen
  • Is het altijd overal warm en comfortabel

Deze deal wil ik

Optimaal wooncomfort

Met je nieuwe CV-ketel van Geas Energiewacht geniet je van je comfortabele woning en je bespaart op de energiekosten.

Daarnaast profiteer je met de najaarsactie van een alles-in-1 ventilatiepakket (t.w.v. € 275,-). 

Kies dus voor een CV-ketel van Geas Energiewacht. Dan kun je er niet alleen van op aan dat je het beste advies, service en de beste CV-ketel krijgt, maar ook een geweldige najaarsdeal. De actie loopt t/m 31 december. Vraag dus snel een adviesgesprek aan om jouw ventilatiepakket in ontvangst te kunnen nemen.

Adviesgesprek aanvragen

Wat kan ik van Geas verwachten?

We helpen je graag verder!

Wanneer je kiest voor een gratis adviesgesprek zit je nergens aan vast. Je kunt simpelweg het formulier invullen, waarna je wordt gebeld om een afspraak te plannen. De adviseur komt dan bij je langs op een voor jou geschikt moment en helpt je bij je keuze. Onze adviseurs zijn CV-ketel monteur geweest en kennen de apparatuur dus door en door.

Adviesgesprek aanvragen

Je vraagt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Afspraak maken

We bellen je om een afspraak te maken

Keuze maken

Onze adviseur helpt je bij je keuze

Vakkundige installatie

Plaatsing op een voor jou geschikt moment

Vragen

Ook na aanschaf helpen we je met je vragen

Genieten

Geniet van je nieuwe CV-ketel of ZonnepanelenNaast een adviesgesprek aan huis, kun je bij ons ook kiezen voor een digitale offerte per mail. Dit is dan geen standaard offerte, maar een offerte op maat die ik voor jou uitwerk aan de hand van foto's die je stuurt per mail of WhatsApp. Lees hier meer over een digitale offerte op maat.

Ja, ik kies voor het alles-in-1 ventilatiepakket

Vraag meteen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Je profiteert dan van merkonafhankelijk advies, een nieuwe CV-ketel en een alles-in-1 ventilatiepakket (t.w.v. € 275,-).

  • Net zoals 145.000 andere vertrouw jij op Geas Energiewacht
  • 97% van onze klanten raad ons aan, zij geven ons een 8,7
  • Tijdelijk ontvang je een alles-in-1 ventilatiepakket t.w.v. € 275,- bij een nieuwe CV-ketel van Atag, Remeha of Intergas.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een digitale offerte per mail ontvangen kan ook.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking

Lees de voorwaarden

Heb je nog vragen?

We zijn 24/7 bereikbaar en staan voor je klaar

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail.

  053 852 85 00
  informatie@geas.nl

Stel je vraag