Een compleet pakket bij jouw nieuwe AWB CV-ketel

 

Welke AWB CV-ketel past bij jou?

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Bij Geas Energiewacht krijg je niet alleen een nieuwe CV-ketel, maar daarnaast een compleet pakket! We werken al jaren samen met AWB om onze klanten te voorzien van optimaal wooncomfort. Daarbij hoort vanzelfsprekend een breed aanbod CV-ketels en alternatieven.

 

Voor particulier gebruik biedt AWB twee types CV-ketels met verschillende CW waarden, namelijk de AWB ThermoElegance en AWB Thermomaster. Elk type heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd wel een CV-ketel die bij jou past. We helpen je graag met je keuze.

 

De voordelen van een AWB CV-ketel van Geas

  • Deskundig en objectief advies van één van onze CV-ketel adviseurs;
  • Vakkundige installatie volgens strenge kwaliteitseisen;
  • Je bent zeker van een veilige en energiezuinige werking van je AWB CV-ketel.
 

Meer informatie over AWB CV-ketels?

CV-ketels zijn er in allerlei soorten en maten. Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.