Voordelig een nieuwe CV-ketel huren inclusief onderhoud

 

Een nieuwe CV-ketel huren

Wanneer je jouw CV-ketel gaat vervangen is huur een zeer goede optie. Je hoeft immers geen grote bedragen in één keer te betalen. Het onderhoudsabonnement zit bij de huur van je nieuwe energiezuinige CV-ketel in; je kunt dus voor een vast laag bedrag per maand zorgeloos wonen. Je bent verzekerd van periodiek onderhoud en snelle hulp bij storingen.

 

Welke CV-ketel past bij jou?

CV-ketels zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om een CV-ketel uit te kiezen die bij jou en je situatie past. Heb je een bad, wil je op meerdere tappunten tegelijk warm water, etc. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Als je hiernaast je gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever een offerte op maat in je mailbox ontvangen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Voordelen een CV-ketel huren

Bij Geas Energiewacht profiteer je altijd van een compleet aanbod. Wanneer je een CV-ketel huurt, wordt deze vakkundig geïnstalleerd, krijg je periodiek onderhoud en snelle hulp bij storingen.

  • Nieuwe energiezuinige CV-ketel en bijhorende onderdelen (A-kwaliteit).
  • Vakkundige installatie van de CV-ketel.
  • Periodiek onderhoud, zodat de CV-ketel in de juiste conditie blijft.
  • Snelle hulp bij storingen inclusief toestelonderdelen.
 

Meer informatie over CV-ketel huur?

We adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten