Gratis slimme thermostaat of korting bij een nieuwe CV-ketel

 

CV-ketel installatie

Als je een nieuwe CV-ketel aanschaft, wil je natuurlijk dat alles rondom de installatie goed verloopt. Bij Geas Energiewacht kun je daarom een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen! De technisch adviseur raadt je dan de beste CV-ketel voor jouw situatie aan.

 

Hoe verloopt de installatie?

Een nieuwe CV-ketel haal je niet iedere dag in huis. We willen dan ook dat je lang van je nieuwe CV-ketel mag genieten. Om die reden doen wij ons uiterste best om de weg naar je nieuwe CV-ketel zo gemakkelijk mogelijk te maken. De installatie is daarin een essentieel onderdeel, maar wat houdt dit nu in?

 

De dag van de installatie

Op de afgesproken dag en tijd komt de installateur bij jou thuis, klaar om je nieuwe CV-ketel te plaatsen. Dit is één van onze gecertificeerde installatiepartners. Eerst zal de installateur uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Daarna zullen de werkzaamheden worden voorbereid en uitgevoerd. Een goed bereikbare CV-ketel is hiervoor noodzaak. De installateur gaat vervolgens aan de slag om niet alleen je oude CV-ketel te verwijderen, maar ook de randapparatuur te vervangen. Die gaan vaak maar één ketelleven mee en worden dan ook vervangen. Na de CV-ketel getest en energiezuinig te hebben afgestemd op jouw woning, ruimt de installateur op. Vaak duurt dit alles niet langer dan een dagdeel en blijft overlast beperkt.

 

Profiteer nu van onze CV-ketel actie*

Naast een energiezuinige CV-ketel en de beste installatie, ontvang je dit najaar ook nog een slimme thermostaat bij je nieuwe ATAG, Remeha of Intergas CV-ketel. Je kunt kiezen uit:

  • ATAG One t.w.v. € 199,-
  • Google Nest t.w.v. € 249,-
  • Honeywell Lyric T6R t.w.v. € 199,-
  • Honeywell Round Connected t.w.v. € 149,-

Liever een contante korting van € 100,- op je CV-ketel? Dat kan natuurlijk ook! Welk cadeau kies jij?

 

* De actie is geldig t/m 31 december 2018. Bekijk de voorwaarden.

 

Meer informatie over CV-ketel installatie?

Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.