Hoe verloopt de installatie?

Een nieuwe CV-ketel haal je niet iedere dag in huis. We willen dan ook dat je lang van je nieuwe CV-ketel mag genieten. Om die reden doen wij niet ons uiterste best om de weg naar je nieuwe CV-ketel zo gemakkelijk mogelijk te maken. De installatie is daarin een essentieel onderdeel, maar wat houdt dit nu in?

De dag van de installatie

Op de afgesproken dag en tijd staat de installateur bij je op de stoep. Eén van onze gecertificeerde installatiepartners en klaar om je nieuwe CV-ketel te plaatsen. Eerst zal de installateur uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Daarna zullen de werkzaamheden worden voorbereid en uitgevoerd. Een goed bereikbare CV-ketel is hiervoor noodzaak. De installateur gaat vervolgens aan de slag om niet alleen je oude CV-ketel te verwijderen, maar ook de randapparatuur te vervangen. Die gaan vaak maar één ketelleven mee en zijn vaak net zo versleten als je CV-ketel. Na de CV-ketel getest en energiezuinig te hebben afgestemd op jouw woning, ruimt de installateur op. Vaak duurt dit alles niet langer dan een dagdeel en blijft overlast beperkt.

Meer informatie over CV-ketels?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of over de installatie? Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*
Postcode*
E-mailadres*
Telefoonnr.*
Ik wil*
Opmerking
 
 

cv-ketel offerte