Vervang je CV-ketel en ontvang veel voordeel!

 

Is je CV-ketel kapot en moet hij vervangen worden? Dan ben je bij Geas Energiewacht aan het juiste adres! Dit voorjaar ontvang je een slimme thermostaat cadeau t.w.v. max. € 199,- bij een nieuwe CV-ketel.

Profiteer van de zomerdeals!

De CV-ketel houdt je huis lekker warm. Daarnaast levert de CV-ketel vaak het warm water. Met een nieuwe CV-ketel voorkom je storingen en bespaar je energie.

 

Schaf nu een nieuwe cv-ketel aan en ontvang €100,- korting

Koop een actiemodel cv-ketel en ontvang tijdelijk een korting van € 100,- of een slimme thermostaat helemaal gratis. Dat is snel verdiend!

 

En schaf je een Remeha cv-ketel aan, dan profiteer je bovendien van de GasLos Garantie waarmee je tot € 1000,- bespaart als je woonwijk verplicht van het gas af moet. Lees hier alles over de unieke GasLos Garantie.

 

* De actie is geldig t/m 31 december 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen CV-ketels van Geas

Wanneer je kiest voor een nieuwe CV-ketel van Geas, dan hoef je nergens meer naar om te kijken. Wij bieden jou:

  • Deskundig en objectief advies van één van onze CV-ketel adviseurs;
  • Vakkundige installatie volgens strenge kwaliteitseisen;
  • Wanneer je nu een CV-ketel koopt, krijg je er een slimme thermostaat cadeau bij t.w.v. max. € 199,-
 

Meer informatie over CV-ketels?

Cv-ketels zijn er in allerlei soorten en maten. Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.