CV-ketel offerte per mail

 

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan voor een nieuwe CV-ketel. Kies uit huur of koop. Je offerte is binnen 1 werkdag opgesteld door 1 van onze technisch specialisten.

Een CV-ketel offerte op maat

Gewoon via de mail

Een CV-ketel uitzoeken is een hele opgave. Je hoeft immers niet iedere dag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Onze technisch specialisten wel. Zij helpen je daarom graag bij je keuze door een aanbod op maat op te stellen. Je hebt dus altijd een persoonlijke, gecontroleerde en scherpe offerte voor je nieuwe CV-ketel. En dat alles binnen 1 werkdag.

 

Eenvoudig geregeld

Stap 1: Maak foto's van jouw CV-ketel installatie

Een goede offerte is afgestemd op je woning, wensen en huidige installatie. We brengen daarom altijd eerst de huidige situatie in beeld en werken vanaf daar naar de nieuwe wenselijke installatie. Vandaar dat we voor het maken van jouw offerte enkele foto’s van je CV-installatie nodig hebben. We nemen je graag in 3 stappen mee naar een perfecte offerte op maat. De foto's kun je via e-mail of WhatsApp naar ons sturen.

 

Thermostaat
Totaalaanzicht
Leidingaanzicht
Rookgasafvoer binnen
Rookgasafvoer buiten
Vloerverwarming

Ben je op dit moment niet in de gelegenheid om foto's van jouw huidige situatie te maken, vraag dan ons stappenplan aan. Wij sturen je dit per mail toe, zodat je aan de hand hiervan later de foto's kunt sturen.

 

Stap 2: Verstuur de foto's eenvoudig via WhatsApp of e-mail

Via WhatsApp

cv-ketel offerte via whatsapp

Stuur je foto's via WhatsApp: 06 28 54 45 55 (vermeld bij de foto's jouw postcode en huisnummer)

Via formulier

cv-ketel offerte via formulier

Verstuur je gegevens en foto's eenvoudig en snel via het online offerte formulier

Via e-mail

cv-ketel offerte via e-mail

Stuur je foto's via e-mail: 
offerte@geas.nl (vermeld bij de foto's jouw postcode en huisnummer)

 

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel of het aanvragen van een offerte? Laat het dan gerust weten.

 

Stap 3: vraag je online offerte aan

Binnen 1 dag een aanbod op maat in je mail

Wanneer je onderstaand formulier invult, gaan we meteen voor je aan de slag. Op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 heb je binnen 1 werkdag al een aanbod in je mailbox.

 

Ben je klant bij Essent?*
Jouw type woning

Let op: overschrijd alsjeblieft niet de totale bestandsgrootte van 5 MB bij het aanleveren van de foto's, anders kun je het formulier niet versturen. Bij voorbaat dank.

Foto van thermostaat
Foto van leidingen
Foto van vooraanzicht
Foto van rookgasafvoer binnen
Foto van rookgasafvoer buiten
Foto van vloerverwarming (indien aanwezig)

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten