Een CV-ketel offerte op maat

Gewoon via de mail

Een CV-ketel uitzoeken is een hele opgave. Je hoeft immers niet iedere dag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Onze technisch specialisten wel. Zij helpen je daarom graag bij je keuze door een aanbod op maat op te stellen. Je hebt dus altijd een persoonlijke, gecontroleerde en scherpe offerte voor je nieuwe CV-ketel. En dat alles binnen 1 werkdag.

Eenvoudig geregeld

Stap 1: Maak foto's van jouw CV-ketel installatie

Een goede offerte is afgestemd op je woning, wensen en huidige installatie. We brengen daarom altijd eerst de huidige situatie in beeld en werken vanaf daar naar de nieuwe wenselijke installatie. Vandaar dat we voor het maken van jouw offerte enkele foto’s van je CV-installatie nodig hebben. We nemen je graag in 3 stappen mee naar een perfecte offerte op maat. De foto's kun je via e-mail of WhatsApp naar ons sturen.

Thermostaat
Vooraanzicht ketel
Leidingaanzicht
Rookgasafvoer binnen
Rookgasafvoer buiten
Vloerverwarming

 

Stap 2: Verstuur de foto's eenvoudig via WhatsApp of e-mail

Via WhatsApp

Stuur je foto's via WhatsApp: 06 285 445 55 (vermeld bij de foto's jouw postcode en huisnummer).

Via E-mail

Stuur je foto's via e-mail: offerte@geas.nl (vermeld bij de foto's jouw postcode en huisnummer).

Formulier invullen

Vul na het versturen van de foto's hieronder het online offerte formulier in, zodat we de offerte zo snel mogelijk naar je kunnen versturen.

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel of het aanvragen van een offerte? Laat het dan gerust weten.

Stap 3: vraag je online offerte aan

Binnen 1 dag een aanbod op maat in je mail

Wanneer je onderstaand formulier invult, gaan we meteen voor je aan de slag. Op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 heb je binnen 1 werkdag al een aanbod in je mailbox.

Naam*
Postcode*
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking