Gratis slimme thermostaat of korting bij een nieuwe HR-ketel

 

Een nieuwe HR-ketel

Er zijn twee soorten hoog rendement CV-ketels: HR combi ketel en HR solo ketel. Wil je het huis verwarmen en heerlijk warm douchen door de CV-ketel, dan moet je kiezen voor een HR combi ketel. Door slim gebruik te maken van restwarmte, kunnen HR-ketels een rendement leveren van 109%. Een solo ketel zorgt alleen voor de verwarming van je huis. Als je warm water wilt gebruiken, heb je een extra geiser of boiler nodig. Heb je een geiser of een boiler en ben je daar tevreden over, dan is het verstandig om een HR solo ketel te nemen.

 

Profiteer nu van onze CV-ketel actie*

Naast een energiezuinige CV-ketel en de beste installatie, ontvang je dit najaar ook nog een slimme thermostaat bij je nieuwe ATAG, Remeha of Intergas CV-ketel. Je kunt kiezen uit:

  • ATAG One t.w.v. € 199,-
  • Google Nest t.w.v. € 249,-
  • Honeywell Lyric T6R t.w.v. € 199,-
  • Honeywell Round Connected t.w.v. € 149,-

Liever een contante korting van € 100,- op je CV-ketel? Dat kan natuurlijk ook! Welk cadeau kies jij?

 

* De actie is geldig t/m 31 december 2018. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen van een HR-ketel

De meeste HR CV-ketels die verkocht worden hebben een rendement van 107%. Dit betekent dat in het verwarmingsproces geen warmte verloren gaat en meer dan 100% wordt omgezet in nuttige warmte, door slim gebruik te maken van restwarmte. Deze restwarmte ontstaat bij de verbranding van gas. En dit is weer positief voor je portemonnee.

 

 

Meer informatie over HR-ketels?

Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.