Gratis slimme thermostaat of korting bij een nieuwe HR-ketel

 

Kies je eigen cadeau bij de aanschaf van een nieuwe HR-ketel.

Een nieuwe HR-ketel

Er zijn twee soorten hoog rendement CV-ketels: HR combi ketel en HR solo ketel. Wil je het huis verwarmen en heerlijk warm douchen door de CV-ketel, dan moet je kiezen voor een HR combi ketel. Door slim gebruik te maken van restwarmte, kunnen HR-ketels een rendement leveren van 109%. Een solo ketel zorgt alleen voor de verwarming van je huis. Als je warm water wilt gebruiken, heb je een extra geiser of boiler nodig. Heb je een geiser of een boiler en ben je daar tevreden over, dan is het verstandig om een HR solo ketel te nemen.

 

Profiteer nu van onze CV-ketel actie*

Naast een energiezuinige CV-ketel en de beste installatie, ontvang je nu ook nog een slimme thermostaat bij je nieuwe Intergas of Nefit CV-ketel. Je kunt kiezen uit:

  • Honeywell Lyric T6R t.w.v. € 199,-
  • Nefit Easy t.w.v. € 189,-

Liever een contante korting van € 100,- op je CV-ketel? Dat kan natuurlijk ook! Welk cadeau kies jij?

 

* De actie is geldig t/m 30 juni 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen van een HR-ketel

De meeste HR CV-ketels die verkocht worden hebben een rendement van 107%. Dit betekent dat in het verwarmingsproces geen warmte verloren gaat en meer dan 100% wordt omgezet in nuttige warmte, door slim gebruik te maken van restwarmte. Deze restwarmte ontstaat bij de verbranding van gas. En dit is weer positief voor je portemonnee.

 

 

Meer informatie over HR-ketels?

Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.