Hoog rendement CV-ketel!

CV-ketel fabrikanten zijn voortdurend opzoek naar verbeteringen voor CV-ketels. Het is dus om die reden dat CV-ketels steeds energie zuiniger worden en dat werkt in je voordeel. De huidige hoog rendement CV-ketels zijn al veel energiezuiniger dan de CV-ketels van 10-15 jaar geleden.

De hoog rendement CV-ketels van Geas Energiewacht

Er zijn twee soorten hoog rendement CV-ketels: HR combi ketel en HR solo ketel. Wil je het huis verwarmen en heerlijk warm douchen door de CV-ketel, dan moet je kiezen voor een HR combi ketel. Door slim gebruik te maken van restwarmte, kunnen HR-ketels een rendement leveren van 109%. Een solo ketel zorgt alleen voor de verwarming van je huis. Als je warm water wilt gebruiken, heb je een extra geiser of boiler nodig. Heb je een geiser of een boiler en ben je daar tevreden over, dan is het verstandig om een HR solo ketel te nemen.

 

De voordelen

De meeste HR CV-ketels die verkocht worden hebben een rendement van 107%. Dit betekent dat in het verwarmingsproces geen warmte verloren gaat en meer dan 100% wordt omgezet in nuttige warmte, door slim gebruik te maken van restwarmte. Deze restwarmte ontstaat bij de verbranding van gas. En dit is weer positief voor je portemonnee.

 

De voordelen van de CV-ketel vervangen

  • Een nieuwe CV-ketel is veiliger
  • U verkleint de kans op storingen aanzienlijk
  • Uw wooncomfort wordt verhoogd
  • Met een nieuwe CV-ketel bespaart u energie
  • Deze zomer krijg je een cadeau bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel!
 

Meer informatie over CV-ketels?

Wil je weten of een HR CV-ketel bij jou past? Wij adviseren je graag in het maken van de beste keuze. Als je onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...