Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

Zuinige en slimme CV-ketel

De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 is een compacte en zuinige CW 3 CV-ketel van Intergas. Dankzij het lage energieverbuik en grootse comfort uitermate geschikt voor gezinnen van klein formaat. De slimme samenwerking met Honeywell thermostaten biedt een kans om je energieverbruik verder te verlagen.

 CW klasse: 3

 10 liter/min

 107% rendement

 18,1 Kw vermogen

€ 1.698,-

 Adviesgesprek aan huis

Of vraag een gratis online offerte aan

Een CV-ketel zonder zorgen: 3 zekerheden

Een warm huis en verfrissende douche is meer dan alleen een nieuwe Intergas CV-ketel. De installatie door vakkundige mensen en goed leidingwerk zijn minstens net zo belangrijk. We helpen je hierbij en regelen alles voor je; goede installatie en de rest.

Vakkundige installatie

1. Vakkundige installatie

De installatie moet vooral goed en vakkundig gebeuren, zodat alles netjes en veilig wordt opgeleverd. Onze gecertificeerde installateurs komen daarom bij je langs op een geschikt moment en installeren de CV-ketel binnen een dagdeel. Zo werkt alles meteen goed.

Onderdelenpakket

2. Vervangen onderdelen

Veel onderdelen die nodig is voor het functioneren van de CV-ketel gaat maar één ketelleven mee. In tegenstelling tot veel andere installateurs, vervangen we dus gelijk met je oude CV-ketel alle benodigde randapparatuur. Zo heb je een nieuwe rookgasafvoer, expansievat, drukventielen en meer, meteen geregeld.

3. Garanties die er echt toe doen

De garantie van een comfortabel en warm huis willen we graag bieden. We willen immers dat je lang kunt genieten van je nieuwe Intergas Kombi Kompakt CV-ketel. Daarom regelen we niet alleen een vakkundige installatie, maar vervangen we ook alle randapparatuur.

Daarnaast verzorgen wij de eerste twee jaar het onderhoud van je nieuwe Intergas Kombi Kompakt en lossen we eventuele storingen in die periode op. Dat zijn enkele van de gratis extra's die je krijgt bij Geas Energiewacht. Huur je een CV-ketel dan profiteer je 15 jaar lang van periodiek onderhoud en hulp bij storingen. 

Twee jaar hulp bij storingen

 • Snelle hulp bij storingen
 • Geen arbeidsloon
 • Kosteloos onderdelen vervangen
 • Geen vervelende verrassingen

Extra controle na installatie

 • Controle op een veilige plaatsing en werking
 • Energiezuinig afstellen
 • Koolmonoxidemeting
 • Zeker zijn van een veilige CV-ketel

Een gratis onderhoudsbeurt 

 • Gratis controle voor einde van de garantie
 • Inclusief onderhoudsbeurt
 • Eventuele defecten gratis verholpen
 • Nog lang plezier van je nieuwe CV-ketel

Zorgeloos kiezen

Een nieuwe CV-ketel uitzoeken doe je niet iedere dag. Wij gelukkig wel. Vanaf het moment dat jij onze hulp inschakelt regelen wij jouw CV-ketel; van A tot Z. Onze adviseur helpt je bij het maken van een goede keuze, één waar je jarenlang van kunt profiteren. Dankzij jarenlange ervaring en technische vakkennis zijn zij onze experts. Onze installateurs nemen het daarna over en zorgen ervoor dat jij je nieuwe CV-ketel kant-en-klaar in huis hebt. Onze monteurs zorgen ervoor dat jij nog jaren kunt genieten van een warm en comfortabel huis. Daar gaat het tenslotte om.

 • CV-ketel
 • Vakkundige installatie
 • Uitgebreid onderdelenpakket
 • 2 jaar Onderhoud & hulp bij storingen 

Een persoonlijk adviesgesprek

Advies op maat bij jou thuis

Ons team van adviseurs staat al jaren klaar voor onze klanten. Zij helpen je dan ook graag. Waar zij op letten? Denk er bijvoorbeeld aan dat uw leidingwerk geschikt is voor een grotere CV-ketel, of de juiste ventielen er zijn en of de omliggende installatie in orde is. Allemaal zaken waar zij in het adviesgesprek op letten. Zo helpen ze je bij je keuze.

Onze klanten geven ons een 8,4 van de 10!

Bovendien beveelt 0% van onze klanten ons aan

star star star star star

Liever online advies?

Dat kan. Onze adviseurs zijn ook online beschikbaar voor jou. Zo kun je niet alleen je vragen stellen, maar ook een offerte op maat per mail aanvragen. Middels een aantal foto's en vragen maken wij dan een inschatting van je situatie. Vraag een offerte per mail aan >

Kunnen we jou adviseren?

We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek aanvragen

Een persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Vul het formulier hieronder in om een adviesgesprek aan te vragen. Eventuele vragen nemen we direct mee. We bellen je vervolgens op om een afspraak in te plannen.

Het voordeel van vrijblijvend advies

 • Afgestemd op jouw wensen, je woning en de installatie
 • Persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste thermostaat en CV-ketel
 • Klanten geven ons gemiddeld een 8,8

Vul onderstaande gegevens in of bel 053 852 85 00. 

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking
 
 

*Lees hier de voorwaarden