CV-ketel huren

Is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Bij ons kun je naast leasen en kopen ook een CV-ketel huren.
 
Het vervangen van je oudere CV-ketel is een verstandige keuze. Immers werken oude CV-ketels minder efficiënt en gaan ze dus meer energie verbruiken en minder comfort leveren. Daarnaast neemt natuurlijk het risico op dure en vervelende storingen toe. Bij Geas Energiewacht kun je daarom niet alleen kiezen uit 87 CV-ketels van 6 A-merken, maar ook of je die wilt huren, leasen of kopen.

Waarom huren?

Wanneer je jouw CV-ketels gaat vervangen is huur een goede optie. Je hoeft immers geen grote bedragen in één keer te betalen. Het onderhoudsabonnement zit bij de huur van je nieuwe energiezuinige CV-ketel in; je kunt dus voor een vast laag bedrag per maand 15 jaar lang zorgeloos wonen. Als je een nieuwe CV-ketel wilt huren kun je kiezen uit ons volledige assortiment. Wanneer je, je nieuwe CV-ketel hebt uitgekozen, wordt die geïnstalleerd door een vakkundige installateur. Vervolgens wordt de installatie door één van onze Energie Service Specialisten gecontroleerd en energiezuinig afgesteld. Je krijgt dus altijd een top CV-ketel en topservice.

Energiezuinige CV-ketel

Nieuwe energiezuinige CV-ketel afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Vakkundige installatie

Inclusief installatie door één van onze erkende installateurs.

Onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement inclusief snelle hulp bij storingen en onderdelen.

Extra controle

Opleveringskeuring met controle op de installatie, koolmonoxide en het energiezuinig afstellen.

Garantie

En dat alles voor een vast laag maandbedrag, waardoor je nog jaren kunt profiteren.

CV-ketel huren bij Geas Energiewacht

Met een nieuwe CV-ketel profiteer je van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van comfort, energiezuinigheid en veiligheid. Dit betekent voor jou dat je energie kunt besparen en comfortabeler en veiliger kunt wonen. Het rendement van veel HR CV-ketels is inmiddels 107% (90% VR CV-ketels) en water wordt sneller verwarmd. Ook aan de (energiezuinige) aansturing van je CV-ketel is veel veranderd. Zo zijn er slimme thermostaten, waarmee je de CV-ketel op afstand kunt bedienen en zelflerende thermostaten die zichzelf afstellen.

Welke CV-ketel je ook kiest, wij helpen je graag bij de keuze. Dankzij bijna 50 jaar aan ervaring en meer dan 145.000 klanten hebben wij een brede en erkende expertise.

Kies ook voor Geas Energiewacht:

  • 50 jaar aan ervaring
  • 145.000 klanten gingen je voor
  • Klanten geven ons gemiddeld een 8,8 en in 98% van de gevallen raden ze ons aan

Gratis en vrijblijvend advies

Bij Geas Energiewacht huur je een nieuwe CV-ketel al vanaf €25,90 per maand. Vraag daarom een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Zo weet je meteen welke CV-ketel bij jou past en ontvang je een offerte op maat voor de kosten.

Je kunt ook kiezen voor een digitale offerte per mail. Dit is dan geen standaard offerte, maar een offerte die op maat voor jou gemaakt is aan de hand van foto's die je stuurt. Lees meer over de mogelijkheden voor een digitale offerte op maat.

Het voordeel van een adviesgesprek

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Afgestemd op jouw wensen, je woning en de installatie
  • Persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste thermostaat en CV-ketel
  • Met een topservice die wordt beoordeeld met een 8,9

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met je op. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking