CV-ketel kiezen

Bij het zoeken naar een nieuw CV-ketel zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Dit zorgt ervoor dat het niet gemakkelijk is om de juiste CV-ketel voor jouw woonsituatie te vinden. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat je vragen hebt of geholpen wilt worden bij je keuze.

Hulp nodig bij je keuze?

Om je niet alleen vakkundig en persoonlijk te kunnen adviseren, maar dit ook te doen op een manier die jij prettig vindt hebben wij een aantal mogelijkheden ontwikkeld. Zo kun je ervoor kiezen om online advies op maat te krijgen van onze CV-ketel keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen over je wensen en woning ontvang je een persoonlijk CV-ketel advies. Wanneer je liever persoonlijk advies wil kun je ook kiezen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Zo krijg je altijd advies op maat op een manier die jij prettig vindt.

Waar moet je op letten bij een nieuwe CV-ketel?

Het kan zijn dat je liever zelf je CV-ketel uitzoekt binnen ons brede assortiment. Dan is het handig om te weten waar je allemaal op moet letten bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel of thermostaat. Wij hebben daarom alle relevante informatie voor jou op een rijtje gezet en verzameld op een handige pagina. Wil jij weten waar je allemaal op moet letten?

Waar op letten

Wil je liever direct vrijblijvend advies?

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om door één van onze technisch specialisten geadviseerd te worden. Zij helpen je graag geheel gratis en vrijblijvend (verder) met je keuze. Bovendien beantwoorden zij je eventuele vragen. 

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Afgestemd op jouw wensen, je woning en de installatie
  • Persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste thermostaat en CV-ketel
  • Met een service die wordt beoordeeld met een 8,9

Vul dan onderstaand formulier in of bel 053 85 28 500.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking