CV-ketel leasen

Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel doe je niet iedere dag. Geas Energiewacht geeft je de ruimte om de betaalwijze te kiezen die bij jou past. Is je CV-ketel aan vervanging toe en denk je aan leasen, omdat je geen grote investering in één keer wilt doen? Dan adviseren wij je de CV-ketel te huren. 

Voordelen CV-ketel huren
Leasen is lang niet altijd voordelig. Zo is bijvoorbeeld een leasecontract niet overdraagbaar als je gaat verhuizen en betaal je maandelijks veel meer dan huren. Daarom hebben wij ervoor gekozen je geen CV-ketel lease aan te bieden, maar een CV-ketel huur aan te bieden. Huren kan al vanaf € 1,- per dag en je bent voorzien van hulp bij storingen en periodiek onderhoud. Wij bieden je graag de beste en voordeligste optie in jouw situatie. 

Waarom huren?

Het huren van je nieuwe CV-ketel is een goede keuze om te overwegen. Je betaalt geen grote bedragen in één keer en het onderhoudsabonnement zit bij je huur in. Op deze manier heb je dus 15 jaar lang geen omkijken naar je CV-ketel!

Energiezuinige CV-ketel

Nieuwe energiezuinige CV-ketel afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Vakkundige installatie

Inclusief installatie door één van onze erkende installateurs.

Onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement inclusief snelle hulp bij storingen en onderdelen.

Extra controle

Opleveringskeuring met controle op de installatie, koolmonoxide en het energiezuinig afstellen.

Garantie

En dat alles voor een vast laag maandbedrag, waardoor je nog jaren kunt profiteren.

Profiteer nog 1 maand van de zomer met de Geas Zomerdeals!

Bij Geas Energiewacht ontvang je altijd de beste deal. Naast een energiezuinige CV-ketel en de beste installatie, ontvang je deze zomer ook nog een mooi cadeau bij je nieuwe CV-ketel. Je kunt kiezen uit een Jumbo of een MediaMarkt cadeaukaart (t.w.v. € 250,-) of € 200,- contante korting. De herfst komt echter helaas alweer steeds dichterbij, dus dit is het moment om nog snel je slag te slaan! Voor welke Zomerdeal ga jij? 

Contante korting van €200,- of een gratis cadeaukaart van MediaMarkt of Jumbo (t.w.v. €250,-)

Bij aanschaf van een nieuwe Intergas, AWB of Vaillant CV-ketel kun je kiezen uit een contante korting van €200,-, een gratis MediaMarkt of Jumbo cadeaukaart (t.w.v. €250,-). Met een nieuwe CV-ketel van Geas Energiewacht bespaar je energie, voorkom je dure rekeningen en krijg je dus ook nog een mooie Zomerdeal.*

Bekijk de actie

Een gratis vrijblijvend adviesgesprek of een offerte per mail

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Eén van onze technisch adviseurs komt dan langs om je te helpen bij je keuze en laat hierbij ook een of meerdere offertes voor je achter. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Je kunt ook kiezen voor een digitale offerte per mail. Dit is dan geen standaard offerte, maar een offerte die op maat voor jou gemaakt is aan de hand van foto's die je stuurt.

Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kies voor
Opmerking

*Lees hier de actievoorwaarden