Als je CV-ketel al wat ouder is, is de kans op storing groter. Het kan dan zelfs beter zijn om je CV-ketel te vervangen dan te kiezen voor reparatie. Zo voorkom je eventuele nieuwe storingen in de toekomst.

CV-ketel storing zelf oplossen

Sommige storingen kun je zelf eenvoudig oplossen, bijvoorbeeld door de CV-ketel te resetten, de CV-ketel bij te vullen of de verwarming te ontluchten. Wij hebben een stappenplan opgesteld, waardoor je wellicht zelf kunt proberen de storing op te lossen. Scheelt weer een bezoekje van onze monteur!

Water bijvullen

Radiatoren ontluchten

Storing melden

Storingen die je niet zelf kunt oplossen kun je natuurlijk bij ons melden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan voor je klaar! Spoedeisende storingen kun je doorbellen op 053 852 85 00. Eén van onze servicemedewerkers komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

Storing melden

CV-ketel vervangen

De kans op storingen neemt bij een oudere CV-ketel flink toe. Bovendien verbruikt een oudere CV-ketel een stuk meer energie, dan een nieuwe.

Door vervanging voorkom je vervelende verrassingen en ben je weer voorzien van een CV-ketel die nog jaren lang voor hoger comfort zorgt in je woning

CV-ketel vervangen

Tip van Detlef

CV-ketel moeten in de winterperiode meer vermogen leveren. Daardoor is de kans op defecten in de winterperiode groter. Vooral bij oudere CV-ketels is de kan op defecten in de winterperiode groter. Meestal op momenten wanneer het je niet uitkomt. Dit kan hoge storingskosten tot gevolg hebben. Soms is voorkomen dus beter dan genezen! 

CV-ketel Onderhoud

Onderdelen van jouw CV-ketel kunnen verslijten, verroesten of verkeerd ingesteld zijn. Dit zorgt vaak voor onnodig gasverbruik of onverwachte storingen. Door je CV-ketel regelmatig te laten onderhouden verklein je het risico op defecten en bespaar je energie. Een goed onderhouden CV-ketel werkt immers zoals het hoort; veilig en zuinig.

CV-ketel onderhoud

Storing melden?

Heb je een CV-ketel storing? Geef die dan door via het formulier. Voor storingen met een spoedeisend karakter kun je beter direct bellen met 053 852 85 00.

Ik wil contact over mijn storing via*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking*