CV-ketel vervangen

Als de CV-ketel wat ouder wordt, neemt de kans op storingen toe. Vooral wanneer het kouder wordt en de CV-ketel meer vermogen moet leveren, is de kans groot dat een oudere CV-ketel het begeeft. Het gevolg hiervan zijn hoge storingskosten. Bovendien komt een storing altijd op het moment dat het je niet uitkomt. Bijvoorbeeld in het weekend of op feestdagen.

Een nieuwe CV-ketel levert je veel voordelen op

Gemiddeld vervangen we eens per 12 tot 15 jaar onze CV-ketel. Een nieuw toestel voorkomt niet alleen verrassingen, maar bied je ook veel voordelen. Zo is een nieuwe CV-ketel veel energiezuiniger en dus kun je flink besparen op energiekosten. Met de nieuwste technologieën kun je zelfs de verwarming bedienen met je smartphone of tablet!

Kortom, met een nieuwe CV-ketel:

  • Maak je gebruik van de nieuwste technologieën
  • Heb je een hoger comfort
  • Bespaar je energie
  • Kun je weer jaren vooruit
  • Ben je verzekerd van een veilig toestel

Waar moet je aan denken?

Het is belangrijk om te kiezen voor een CV-ketel die aansluit op jouw wensen en behoeften. Vooral het vermogen dat de CV-ketel nodig heeft om het huis te verwarmen, is van belang. Daarnaast is je behoefte in het gebruik van warm water belangrijk. In de stappen naar een nieuwe CV-ketel moet je daarnaast ook denken aan het belang van deskundig advies, een vakkundige installatie en een goede nazorg.

Snel weten welke CV-ketel bij je past?

Via een online stappenplan zie je snel welke CV-ketel bij jou woonsituatie en wensen past. Zo weet je welke CV-ketel je moet kiezen en waar je op moet letten.

Direct advies van een technisch specialist?

Gratis adviesgesprek

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Eén van onze technisch specialisten komt graag bij je langs om te helpen met het kiezen van een geschikte CV-ketel. Vervolgens krijg je een vrijblijvende offerte van deze CV-ketel. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Bel 053 85 28 500 of vul onderstaande gegevens in.

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking