Altijd een Installatiepakket bij je nieuwe CV-ketel

Om de veiligheid van jouw CV-ketel te waarborgen heeft Geas Energiewacht het Installatiepakket. Het Installatiepakket zit standaard bij de installatie van je CV-ketel in, omdat wij van mening zijn dat je niet op veiligheid moet besparen. 

Veilig en zeker met een compleet pakket

Het Installatiepakket is een onderdeel van ons complete pakket. Naast het Installatiepakket profiteer je ook nog eens van een gratis adviesgesprek, 2 jaar garantie en aan het eind van de garantieperiode ook nog een gratis onderhoudsbeurt!

Bij Geas Energiewacht profiteer je van een compleet pakket: 

Gratis advies

Gratis merkonafhankelijk advies van één van onze productspecialisten.

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie volgens strenge kwaliteitseisen. 

Energiezuinige CV-ketel

Nieuwe energiezuinige CV-ketel afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Vervangen onderdelen

Vervanging van bijhorende onderdelen zoals de rookgasafvoer en het expansievat. 

Garantie

2 jaar all-in garantie op installatiewerkzaamheden, CV-ketel en toebehoren. Binnen 2 jaar een storing? Gratis opgelost!

Felicitatie

Bij het naderen van het einde van de garantie; een gratis onderhoudsbeurt. 

Het Installatiepakket

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom vervangen wij standaard de bijhorende onderdelen. Onder andere de rookgasafvoer, het expansievat en het overdrukventiel vervangen wij altijd om jouw veiligheid te garanderen. Deze onderdelen slijten en moeten daarom bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel altijd vervangen worden. 

De onderdelen die wij standaard vervangen gaan slechts één “ketel leven” mee. Zo vervangen wij ook de rookgasafvoer. De rookgasafvoer zorgt voor het afvoeren van rookgassen. Hierin zit een zuur die het rookgaskanaal aantast. Om onveilige situaties te voorkomen, vervangen wij deze altijd. 

Ook onderdelen zoals het expansievat, overstortventiel en inlaatcombinatie gaan vaak maar een ketel leven mee en moeten dus voor een veilige werking van de CV-ketel vervangen worden.  

Zekerheid dankzij de tweejarige all-in garantie 

Na de oplevering van de CV-ketel ontvang je twee jaar garantie. Deze garantie is niet alleen op de CV-ketel zelf, maar ook op de installatiewerkzaamheden. Heb je dus binnen twee jaar een storing? Dan wordt deze gratis door ons opgelost. 

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Eén van onze technische adviseurs bezoekt je woning en bekijkt je huidige installatie. Met behulp van jouw wensen en eisen maakt hij een vrijblijvende offerte. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking