Hoe verloopt de installatie van jouw CV-ketel?

Een nieuwe CV-ketel haal je niet iedere dag in huis. We willen dan ook dat je lang van je nieuwe CV-ketel mag genieten. Om die reden doen wij niet ons uiterste best om de weg naar je nieuwe CV-ketel zo gemakkelijk mogelijk te maken. De installatie is daarin een essentieel onderdeel, maar wat houdt dit nu in?

Maak een afspraak met onze adviseur

Onze technisch adviseurs komen al jaren door heel Oost-Nederland en helpen mensen hun huis warm en comfortabel te houden. Nadat zij een passend voorstel hebben opgesteld, is de keuze aan jou. Ga jij net zoals meer dan 135.000 klanten met ons in zee? Dan gaan we samen met jou een afspraak inplannen met onze installateur. Die komt dan op een geschikt moment bij je langs voor de installatie. Vaak kan dit al de volgende dag.

De dag van de installatie

Op de afgesproken dag en tijd staat de installateur bij je op de stoep. Eén van onze gecertificeerde installatiepartners en klaar om je nieuwe CV-ketel te plaatsen. Eerst zal de installateur uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Daarna zullen de werkzaamheden worden voorbereid en uitgevoerd. Een goed bereikbare CV-ketel is hiervoor noodzaak. De installateur gaat vervolgens aan de slag om niet alleen je oude CV-ketel te verwijderen, maar ook de randapparatuur te vervangen. Die gaan vaak maar één ketelleven mee en zijn vaak net zo versleten als je CV-ketel. Na de CV-ketel getest en energiezuinig te hebben afgestemd op jouw woning, ruimt de installateur op. Vaak duurt dit alles niet langer dan een dagdeel en blijft overlast beperkt.

Tip van Hans

De CV-ketel hangt veelal verstopt in een hoek van de zolder of kelder. Vaak ook nog eens achter allerlei spullen. Kijk dus op tijd of de installateur goed bij de CV-ketel en leidingen kan. Dat scheelt veel tijd op de installatiedag.

Opleveringskeuring: Zeker weten dat het goed zit

Wij vinden het leveren van goed vakwerk erg belangrijk. Zodat jij niet in de kou of zonder warm water komt te zitten. Met 135.000 klanten en 50 jaar ervaring kan dat ook niet anders. Om die reden komt de adviseur altijd bij je langs om de installatie te controleren. Na de installatiedag nemen we contact met je op om de geïnstalleerde CV-ketel te controleren. Zo weten we zeker dat je CV-ketel niet alleen goed werkt, maar ook energiezuinig en veilig is. Daar kun je van op aan.

Klanten geven ons een 8,6 van de 10

Bovendien raadt 96% ons aan

star star star star star

Vrijblijvend adviesgesprek

Bespreek de mogelijkheden om je CV-ketel te vervangen met een technisch adviseur. Iedere woonsituatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw woonsituatie te beoordelen. Ook bekijkt de technisch adviseur de huidige installatie. Vervolgens laat de adviseur een offerte achter. Geheel gratis en vrijblijvend!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Direct contact opnemen door te bellen naar 053 852 85 00 kan natuurijk ook. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking