Altijd een Zekerheidspakket bij je nieuwe CV-ketel

Om de veiligheid van jouw CV-ketel te waarborgen heeft Geas Energiewacht het Zekerheidspakket. Het Zekerheidspakket zit standaard bij de installatie van je CV-ketel in, omdat wij van mening zijn dat je niet op veiligheid moet besparen. In het Zekerheidspakket zijn de vervanging van bijhorende onderdelen en de opleveringskeuring aanwezig.

Veilig en zeker met een compleet pakket

Het Zekerheidspakket is een onderdeel van ons complete pakket. Naast het Zekerheidspakket profiteer je ook nog eens van een gratis adviesgesprek, 2 jaar garantie en aan het eind van de garantieperiode ook nog een gratis onderhoudsbeurt!

Bij Geas Energiewacht profiteer je van een compleet pakket: 

Energiezuinige CV-ketel

Nieuwe energiezuinige CV-ketel afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie volgens strenge kwaliteitseisen. 

Vervangen onderdelen

Vervanging van bijhorende onderdelen zoals de rookgasafvoer en het expansievat. 

Extra controle

Eindkeuring door adviseur: veiligheidscontrole, CO meting & het energiezuinig afstellen.

Garantie

2 jaar all-garantie op installatiewerkzaamheden, CV-ketel en toebehoren. Binnen 2 jaar een storing? Gratis opgelost!

Felicitatie

Bij het naderen van het einde van de garantie; een gratis onderhoudsbeurt. 

Het Zekerheidspakket

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom vervangen wij standaard de bijhorende onderdelen. Onder andere de rookgasafvoer, het expansievat en het overdrukventiel vervangen wij altijd om jouw veiligheid te garanderen. Deze onderdelen slijten en moeten daarom bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel altijd vervangen worden. Daarnaast wordt er ook nog een eindkeuring door onze adviseur uitgevoerd.

De onderdelen die wij standaard vervangen gaan slechts één “ketel leven” mee. Zo vervangen wij ook de rookgasafvoer. De rookgasafvoer zorgt voor het afvoeren van rookgassen. Hierin zit een zuur die het rookgaskanaal aantast. Om onveilige situaties te voorkomen, vervangen wij deze altijd. 

Ook onderdelen zoals het expansievat, overstortventiel en inlaatcombinatie gaan vaak maar een ketel leven mee en moeten dus voor een veilige werking van de CV-ketel vervangen worden.  

Zekerheid dankzij de opleveringskeuring

Na de installatie komen we langs voor een opleveringskeuring. Tijdens deze eindkeuring wordt de CV-ketel door een specialist van Geas Energiewacht nogmaals gecontroleerd op veiligheid. Bij grote afwijkingen kan de CV-ketel onveilig zijn, de Energie Service Specialist gaat dan op zoek naar de oorzaak en zoekt een oplossing.

Bij de eindkeuring gaat er extra aandacht uit naar de koolmonoxidemeting, om een veilige CV-ketel te kunnen garanderen. De Energie Service Specialist stelt de CV-ketel ook energiezuinig af. Na de eindkeuring krijg je een rapport met zijn bevindingen en ontvang je energiebesparingstips. 

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Eén van onze technische adviseurs bezoekt je woning en bekijkt je huidige installatie. Met behulp van jouw wensen en eisen maakt hij een vrijblijvende offerte. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op. Direct bellen naar 053 852 85 00 kan natuurlijk ook. 

Ik wil advies over*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking