Richting de toekomst met de woning van morgen

 

Samen werken we naar een toekomst met een lagere CO2 uitstoot en meer opwek van eigen (zonne)energie. Dat vinden we erg belangrijk en daarom willen we iedereen in staat stellen om op zijn eigen manier mee te doen aan het beter maken van zijn leefwereld door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie.

Klaar voor een duurzame toekomst

Een hoger wooncomfort tegen lagere kosten

We denken steeds meer en vaker met elkaar na over slimme technologieën om minder tot geen gas meer te gebruiken of op andere manieren energie op te wekken. Gelukkig zijn er al veel duurzame oplossingen en worden deze steeds toegankelijker voor iedereen. Zo kun je je gasverbruik verlagen met een warmtepomp of je eigen energie opwekken met zonnepanelen. Ook minder grote veranderingen zorgen voor energiebesparing, we helpen je graag op weg!

 

  • Draag bij aan een beter milieu met duurzame oplossingen
  • Bespaar op je energiekosten en houd dus geld over
  • Maak je woning klaar voor de toekomst
  • Wees minder afhankelijk van stijgende energie- en gasprijzen

Energie besparen begint bij isolatie

Verwarming is de grootste kostenpost op jouw energierekening. Isolatie is dus een logische eerste stap om te starten met besparen. Warmte wordt hierdoor namelijk beter vastgehouden. Met het isoleren van jouw spouwmuur, vloer of dak verhoog je bovendien het comfort.

 

Meer informatie

 

Een optimaal duurzaam systeem met een warmtepomp

Een andere stap in de richting van duurzaamheid is het toevoegen van een warmtepomp. De warmtepomp verwarmt je huis en tapwater op een milieuvriendelijke manier. Lees meer over het de voordelen van het installeren van een warmtepomp op onze warmtepomp kopen pagina.

 

Lees meer over de warmtepomp

Zelf energie opwekken met de zon

Zelf energie opwekken met de zon is de toekomst. Je leest over de ervaring van de familie Kuiperij in ons online magazine. Hier vertelt de heer Kuiperij over de specifieke manier waarop hij de panelen graag geïnstalleerd wilde hebben en de besparing die ze nu realiseren op de energierekening.

 

Lees meer

 

Ik wil graag advies over hoe ik mijn woning kan verduurzamen

Wil jij dat jouw woning klaar is voor de toekomst en wil je je graag gratis en vrijblijvend laten adviseren door één van onze adviseurs? Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Liever telefonisch contact?

Liever telefonisch contact?

Dat kan natuurlijk ook. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 16:30 uur op telefoonnummer
088 555 30 00.

Liever mailen?

Liever mailen?

Je kunt ook een mailtje sturen naar info@energiewacht.nl. Ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...