Richting de toekomst met de woning van morgen

 

Samen werken we naar een toekomst met een lagere CO2 uitstoot en meer opwek van eigen (zonne)energie. Dat vinden we erg belangrijk en daarom willen we iedereen in staat stellen om op zijn eigen manier mee te doen aan het beter maken van zijn leefwereld door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie.

Klaar voor een duurzame toekomst

Een hoger wooncomfort tegen lagere kosten

We denken steeds meer en vaker met elkaar na over slimme technologieën om minder tot geen gas meer te gebruiken of op andere manieren energie op te wekken. Gelukkig zijn er al veel duurzame oplossingen en worden deze steeds toegankelijker voor iedereen. Zo kun je je gasverbruik verlagen met een warmtepomp of je eigen energie opwekken met zonnepanelen. Ook minder grote veranderingen zorgen voor energiebesparing, we helpen je graag op weg!

 

  • Draag bij aan een beter milieu met duurzame oplossingen
  • Bespaar op je energiekosten en houd dus geld over
  • Maak je woning klaar voor de toekomst
  • Wees minder afhankelijk van stijgende energie- en gasprijzen
 

 


Lees over de woning van morgen in ons online magazine

Op dit moment lees je veel in het nieuws over de energietransitie richting gasloos wonen en doelen uit het Klimaatakkoord. Graag nemen wij je mee in deze energietransitie middels ons online magazine. Hierin lees je handige tips en lees je meer over ervaringen van onze klanten en collega's op het gebied van duurzaam wonen en innoverende maatregelen. 

 

Meer informatie

Zelf energie opwekken met de zon

Zelf energie opwekken met de zon is de toekomst. Je bespaart er direct mee op je energiekosten en de terugverdientijd is relatief kort, gemiddeld zo'n 6 tot 8 jaar. Daarnaast ben je minder afhankelijk van stijgende energieprijzen en heb je het meer in eigen hand.

 

Meer informatie

 

Complete energiescan

Voordat je begint met energie besparen, wil je eerst helder hebben wat je huidige situatie is. Daarvoor heeft Geas de Energiescan in het leven geroepen. De Geas Energiescan geeft je een duidelijk beeld van wat het verbruik is in je woning en welke bespaarmogelijkheden kunnen worden toegepast om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Ook de investeringskosten en terugverdientijden worden berekend. Onze technisch adviseur komt bij je langs om je woning van A tot Z op te nemen.

 

Lees meer over de energiescan

 

Ik wil graag advies over hoe ik mijn woning kan verduurzamen

Wil jij dat jouw woning klaar is voor de toekomst en wil je je graag gratis en vrijblijvend laten adviseren door één van onze adviseurs? Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 
 
Liever telefonisch contact?

Liever telefonisch contact?

Dat kan natuurlijk ook. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 16:30 uur op telefoonnummer
053 852 85 00.

Liever mailen?

Liever mailen?

Je kunt ook een mailtje sturen naar informatie@geas.nl. Ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.