Compleet inzicht in jouw energiebesparing

 

Wil je een compleet inzicht in de energiebesparingsmogelijkheden voor jouw woning? De Geas Energiescan is een uitgebreid onderzoek naar de energieprestatie van je woning en geeft na uitwerking een totaalbeeld van het energieverbruik en de besparingsmogelijkheden.

Compleet inzicht van je woning met de Geas Energiescan

De Geas Energiescan geeft je een duidelijk beeld van wat het verbruik is in je woning en welke bespaarmogelijkheden kunnen worden toegepast om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Ook de investeringskosten en terugverdientijden worden berekend. Onze technisch adviseur komt bij je langs om je woning van A tot Z op te nemen.

De Geas Energiescan; analyse & rapport

Wanneer je kiest om een totaaladvies te ontvangen voor het verduurzamen van je woning dan komt onze adviseur eerst bij je langs voor een uitgebreide opname van je woning. De opname duurt ongeveer twee uur. Het is verstandig voorafgaand aan het bezoek bouwkundige tekeningen alvast klaar te leggen. Vervolgens gaat de adviseur aan de slag met een compleet rapport inclusief Energie Prestatie Advies.

Wil je weten waar jij op kunt besparen?

We beoordelen je woning op het gebied van isolatie, verwarming, ventilatie, stookgedrag en andere besparingsmogelijkheden. Wij berekenen welke investeringen voor jou het gunstigst zijn en we beoordelen hoeveel jij kunt besparen. Met een indicatie van de kosten weet je gelijk wanneer je de investering hebt terugverdiend. Tijdens dit advies nemen we ook meteen de regelingen en subsidiemogelijkheden met je door.

 

De kosten van de Geas Energiescan bedragen € 295,-, je gehele woning wordt hierbij opgenomen. De uitkomst van het onderzoek wordt vertaald in een Energielabel en een Energie Prestatie Advies.

 

Meer informatie over de Geas Energiescan?

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Liever telefonisch contact?

Liever telefonisch contact?

Dat kan natuurlijk ook. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 16:30 uur op telefoonnummer
053 852 85 00.

Liever mailen?

Liever mailen?

Je kunt ook een mailtje sturen naar informatie@geas.nl. Ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

© 2019 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.