De Energie Bespaar Garantie

Een structurele energiebesparing inclusief garantie

We helpen je graag met het verduurzamen van je woning. Daarom introduceert Geas Energiewacht de Energie Bespaar Garantie. Door middel van dit plan geven we je inzicht in de besparingsmogelijkheden voor jouw woning met bijvoorbeeld zonnepalen, isolatie en/of een zonneboiler. Aan de hand van de gekozen energiebesparende maatregelen stellen we een beoogde besparing op. Daarnaast geven we de garantie af dat deze beoogde besparing ook daadwerkelijk zal worden gerealiseerd. Bekijk kort en bondig in 75 seconden wat de Energie Bespaar Garantie is:

Start nu met besparen!

De Energie Bespaar Garantie is één plan om je huis structureel energiezuiniger te maken. Dat betekent dat we gaan kijken naar welke maatregelen we kunnen treffen in jouw huis. We kunnen je huis isoleren, zonnepanelen op het dak leggen of bijvoorbeeld een zonneboiler installeren.

Met dit Energie Bespaar plan zal je energieverbruik tussen de 35 en 60% dalen. Je huis wordt tevens gemiddeld 3 tot 4% meer waard bij toekomstige verkoop. De Energie Bespaar Garantie is een totaalpakket voor een energiezuiniger huis, met de garantie dat je de verwachte besparing daadwerkelijk realiseert. Je woonlasten zullen nagenoeg gelijk blijven omdat je energieverbruik verminderd.

Groots besparen!

De Geas Energiescan

De Geas Energiescan is het vertrekpunt van de Energie Bespaar Garantie. Onze adviseur voert deze uit en brengt daarmee de energieprestatie van de woning nauwkeurig in beeld. Zo kunnen we in kaart brengen welke energiebesparende maatregelen voor jouw persoonlijke situatie het beste zullen renderen. De woning wordt beoordeeld op onder andere isolatie, verwarming, ventilatie en stookgedrag. Met deze maatregelen bespaar je tot wel 60% per maand op de energiekosten.

Het is ook mogelijk om onze technisch adviseur een energiescan te laten uitvoeren zonder dat je ook kiest voor de Energie Bespaar Garantie. Laten we samen beginnen met energie besparen!

Lees meer over de Energiescan

Besparingen en rendement

Je wilt natuurlijk weten wat je gaat besparen met bepaalde maatregelen en wat het je gaat opleveren. We kunnen het rendement van de maatregelen het best vergelijken met de spaarrente op je spaarrekening. Deze is nu zo laag dat je beter kunt investeren in energiebesparende maatregelen.

InvesteringRendementGemiddelde
besparing per jaar
Spaarrente banktot 1%n.v.t.
Vloerisolatie9%€ 180,-
Zonnepanelen6%€ 310,-
Spouwmuurisolatie12%€ 550,-
Dakisolatie9%€ 550,-

Cijfers Milieucentraal. Let op: cijfers voor een gemiddelde hoekwoning.

Tip van Theo

Wanneer ik een totale energiescan kom maken van de woning dan zal ik ook altijd de gezinssituatie en het leefcomfort met je bespreken. Zo is alles rondom het verbruik en de gezinsgrootte duidelijk en krijgen we een totaalbeeld van de beoogde besparing die we kunnen bieden.

Energiebesparende maatregelen

Onderstaande energiebesparende producten zijn onderdeel van de Energie Bespaar Garantie. De energiebesparingsadviseur bekijkt samen met jou welke producten het meest rendabel zijn in jouw situatie.

De Energie Bespaar Garantie

In zes stappen naar een comfortabel en energiezuinig huis

Wanneer je kiest voor de Energie Bespaar Garantie dan zijn er verschillende fases die je doorloopt. Om het zo duidelijk mogelijk voor je te maken vind je hieronder een duidelijk overzicht van stap 1 t/m stap 6 die je doorloopt wanneer je gaat voor de Energie Bespaar Garantie:

Stap 1

Er komt een technisch adviseur bij je thuis om je huis van top tot teen te bekijken.

Stap 2

Aan de hand van de woningopname wordt een beoogde besparing opgesteld.

Stap 3

De adviseur komt nogmaals bij je langs om de beoogde besparing door te spreken.

Stap 4

Wanneer je akkoord gaat met het Energie Bespaar plan, dan kijken we samen wanneer de maatregelen kunnen worden getroffen.

Stap 5

De energiebesparende maatregelen worden netjes bij je geinstalleerd en gecontroleerd. Vanaf nu kun je gaan besparen!

Stap 6

We kijken op een afstandje mee. Mocht er iets afwijkends geconstateerd worden, dan nemen we direct contact met je op.

Inzicht in de beoogde besparing

Om de beoogde energiebesparing te kunnen garanderen moeten we inzicht hebben hoe het staat met de besparing. We kunnen door middel van de slimme meter, een slimme thermostaat, je historisch verbruik en het aantal graaddagen per jaar monitoren hoe het staat met de beoogde besparing. Mochten we zien dat de beoogde besparing niet helemaal gaat zoals gepland dan kunnen we je tijdig informeren.

Alle voordelen op een rij

Naast dat energie besparen goed is voor het milieu, zijn er natuurlijk meer voordelen aan de Energie Bespaar Garantie. Daarom hebben we ze nog even voor je op een rij gezet:

  • De coördinatie en uitvoering liggen bij één bedrijf: Geas Energiewacht
  • Woonlasten blijven nagenoeg gelijk door daling energieverbruik
  • Je bespaart 35 tot 60% op het energieverbruik
  • Meer wooncomfort door treffen van maatregelen
  • Je woning wordt gemiddeld 3 tot 4% meer waard

Vraag de Energie Bespaar Garantie aan

Aanvragen

Uitgebreid bespaarplan inclusief garantie

De Geas Energiescan is het vertrekpunt van de Energie Bespaar Garantie, onze adviseur komt bij je langs om je huis van A tot Z op te nemen. Hij kijkt samen met jou naar de besparingsmogelijkheden en jouw woonsituatie. Daarnaast berekenen we het rendement en de terugverdientijd en berekenen we de beoogde besparing. Vraag daarom snel de Geas Energiescan aan om je woning goed in kaart te brengen.

Het voordeel van de Energie Bespaar Garantie

  • Advies op maat van de energiebesparingsadviseur
  • Afgestemd op jouw wensen, je woning en het verbruik
  • Inclusief rendementsverwachting en terugverdientijd
  • Met een topservice die wordt beoordeeld met een 8,8
Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking