Complete energiescan van je woning

Een woningopname van A tot Z

De Geas Energiescan geeft je een duidelijk beeld van wat het verbruik is in je woning en welke bespaarmogelijkheden kunnen worden toegepast om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Ook de investeringskosten en terugverdientijden worden berekend. Onze technisch adviseur komt bij je langs om je woning van A tot Z op te nemen.

De Energiescan bestaat uit twee onderdelen

1. Onderzoek & analyse (de scan)
Onze energie-adviseur bezoekt je voor de opname van je woning. De opname duurt ongeveer twee uur. Het is verstandig voorafgaand aan het bezoek bouwkundige tekeningen alvast klaar te leggen.


2. Het rapport: een persoonlijk advies
Nadat het rapport is opgesteld, nemen wij opnieuw contact met je op om een vervolgafspraak in te plannen. Tijdens dit bezoek neemt de adviseur het rapport met je door. De inhoud van het rapport bestaat uit:

 • Beschrijving van de woning (algemeen, bouwkundig en installatietechnisch).
 • Het energieverbruik in de huidige situatie o.a. vertaald in het energielabel.
 • Een advies voor energiebesparing bestaande uit het energieprestatie advies en uitwerkingen van verschillende besparingsmogelijkheden.
 • Conclusies en aanbevelingen.
 • Informatieve bijlagen.

Wil je weten waar jij op kunt besparen?

We bekijken de mogelijkheden graag met je

Eén van onze ervaren adviseurs bezoekt je woning en geeft je advies over op welke manier jij je woning energiezuinig kunt maken en van een hoger comfort kunt profiteren. We beoordelen je woning op het gebied van isolatie, verwarming, ventilatie, stookgedrag en andere besparingsmogelijkheden.

Wij berekenen welke investeringen voor jou het gunstigst zijn en we beoordelen hoeveel jij kunt besparen. Met een indicatie van de kosten weet je gelijk wanneer je de investering hebt terugverdiend. Tijdens dit advies nemen we ook meteen de regelingen en subsidiemogelijkheden met je door.

De kosten van de Geas Energiescan bedragen € 269,-, je gehele woning wordt hierbij opgenomen. Profiteer nu!

Tip van Theo

Met een energiezuinig huis bespaar je maandelijks op je energierekening. Je bespaart al snel honderden euro’s! Daarnaast heb je meer comfort en stijgt de waarde van je woning nadat je energiebesparende maatregelen hebt getroffen.

De voordelen op een rij:

 • De energiescan geeft je een totaalbeeld op het gebied van energieverbruik en de bespaarmogelijkheden. Zo heb je alle gegevens overzichtelijk op een rij en ben je verzekerd van optimaal rendement.
 • Energie besparen gaat verder dan alleen een energiezuinige CV-ketel. In het rapport zijn diverse mogelijkheden voor je uitgewerkt. Hierdoor kun je maximaal besparen.
 • Op sommige energiebesparende maatregelen verstrekt de overheid subsidie, waardoor de terugverdientijd flink wordt verkort. Onze energie-adviseur informeert je hierover en helpt je bij het aanvragen van de subsidies.
 • In het rapport is ook het wettelijk verplichte energielabel opgenomen.

Geas Energiewacht staat voor je klaar!

Wij zijn al meer dan 50 jaar vertrouwd met energie. Onze 130 Energie Service Specialisten zijn dagelijks op pad om ruim 165.000 huishoudens te helpen. 

Of het nu gaat om een nieuwe CV-ketel, onderhoud, isolatie, ventilatie, energiebesparingsadvies of zonnepanelen; bij Geas Energiewacht zit je goed. Wij zijn vertrouwd met energie en je partij voor alle energie gerelateerde producten en diensten in en om je huis. Optimaal genieten van je eigen huis is dan ook ons motto!

Weten met welke maatregelen jij kunt besparen op energie?

Geas Energiescan aanvragen

Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Wil je graag een complete Energiescan van je woning laten uitvoeren? Onze technisch adviseur komt graag bij je langs. Laat je gegevens achter, wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak met onze technisch adviseur in te plannen.

 • Jaarlijks duizenden labeladviezen
 • 165.000 klanten in Oost-Nederland
 • Vertrouwd met energie

Vul onderstaande gegevens in of bel direct naar 053 852 85 00. Eén van onze medewerkers helpt je graag.

Ik wil me aanmelden voor*
Naam*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking