cv-ketel installatie

CV-ketel installatie

Als je een nieuwe CV-ketel aanschaft, wil je natuurlijk dat alles rondom de installatie goed verloopt. Bij Geas Energiewacht kun je daarom een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen! De technisch adviseur raadt je dan de beste CV-ketel voor jouw situatie aan.

 

Hoe verloopt de installatie van jouw CV-ketel?

Een nieuwe CV-ketel haal je niet iedere dag in huis. We willen dan ook dat je lang van je nieuwe CV-ketel mag genieten. Om die reden doen wij ons uiterste best om de weg naar je nieuwe CV-ketel zo gemakkelijk mogelijk te maken. De installatie is daarin een essentieel onderdeel, maar wat houdt dit nu precies in?

 

Maak een afspraak met onze adviseur

Onze technisch adviseurs komen al jaren door heel Oost-Nederland en helpen mensen hun huis warm en comfortabel te houden. Nadat zij een passend voorstel hebben opgesteld, is de keuze aan jou. Ga jij net zoals meer dan 165.000 klanten met ons in zee? Dan gaan we samen met jou een afspraak inplannen met onze installateur. Die komt dan op een geschikt moment bij je langs voor de installatie. Vaak kan dit al de volgende dag.

 

De dag van de installatie

Op de afgesproken dag en tijd staat de installateur bij je op de stoep. Eén van onze gecertificeerde installatiepartners en klaar om je nieuwe CV-ketel te plaatsen. Eerst zal de installateur uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Daarna zullen de werkzaamheden worden voorbereid en uitgevoerd. Een goed bereikbare CV-ketel is hiervoor noodzaak. De installateur gaat vervolgens aan de slag om niet alleen je oude CV-ketel te verwijderen, maar ook de randapparatuur te vervangen. Die gaan vaak maar één ketelleven mee en zijn vaak net zo versleten als je CV-ketel. Na de CV-ketel getest en energiezuinig te hebben afgestemd op jouw woning, ruimt de installateur op. Vaak duurt dit alles niet langer dan een dagdeel en blijft overlast beperkt.

 

Tip van Detlef, adviseur Geas Energiewacht

De CV-ketel hangt veelal verstopt in een hoek van de zolder of kelder. Vaak ook nog eens achter allerlei spullen. Kijk dus op tijd of de installateur goed bij de CV-ketel en leidingen kan. Dat scheelt veel tijd op de installatiedag.

 

Zekerheid dankzij de tweejarige all-in garantie 

Na de oplevering van de CV-ketel ontvang je twee jaar garantie. Deze garantie is niet alleen op de CV-ketel zelf, maar ook op de installatiewerkzaamheden. Heb je dus binnen twee jaar een storing? Dan wordt deze gratis door ons opgelost.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
cv-ketel vervangen
CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.