geas energiewacht

Waarom Geas Energiewacht?

Wanneer je voor Geas Energiewacht kiest bij het vervangen van je CV-ketel profiteer je naast een nieuwe energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en service met ons installatiepakket.

 

Een totaal pakket

Naast vakkundig en persoonlijk advies, wil je dat de CV-ketel veilig en correct geïnstalleerd wordt. Natuurlijk met de nodige nazorg. Daarom krijg je bij ons een compleet aanbod, zodat jouw CV-ketel altijd veilig en energiezuinig wordt opgeleverd. Een onderdeel van ons complete aanbod is het Installatiepakket: wij vervangen niet alleen de CV-ketel, maar ook bijhorende onderdelen zoals bijvoorbeeld het expansievat en de rookgasafvoer. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders. Daarnaast krijg je 2 jaar all-in garantie op installatiewerkzaamheden, CV-ketel en toebehoren en bij het naderen van het einde van de garantie; een gratis onderhoudsbeurt. Zo heb je écht alles geregeld, zonder verrassingen achteraf.

 

Bij Geas Energiewacht staat veiligheid en zekerheid voorop.

 

De nieuwste technologie

In de afgelopen jaren zijn voorzieningen en mogelijkheden voor warmwater en verwarming snel veranderd. Je kunt niet alleen gemakkelijker en sneller je huis verwarmen, maar ook energie besparen. Zo wordt in veel nieuwe en energiezuinige CV-ketels gebruik gemaakt van de warmte uit rookgassen om water te verwarmen voor bijvoorbeeld een verfrissende douche of verwarming van je woning. Deze nieuwe technieken zorgen voor een betere voorziening van warmwater, snellere en betrouwbaardere temperatuur in huis en minder storingen.

 

Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld je CV-ketel op afstand te bedienen met je telefoon of tablet. De techniek heeft niet stil gestaan. Jij kunt daar volop van profiteren.

  • Verhoogd wooncomfort
  • Lager energieverbruik
  • Minder storingen

Wat kunnen we voor je betekenen?

Voor iedereen een oplossing op maat

Dankzij onze ruime ervaring hebben we een brede expertise kunnen opbouwen. We zijn echte Energie Service Specialisten in verwarming, warmwater en duurzame energie opwekking. Daardoor kunnen we voor bijna iedere vraag een antwoord bieden en voor ieder probleem een oplossing. We helpen je dan ook graag op weg. Zo hebben wij onder andere:

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Een met 8,5 beoordeelde topservice
  • Oplossingen op maat

Meer informatie?

Heb je vragen over CV-ketels? Vul dan hieronder het formulier in en wij helpen je graag verder met je vraag!

 

Geas Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren

  Woningisolatie zorgt er toch voor dat de warmte binnen blijft en niet nodig is in de zomer? Dat zou je denken, maar is niet helemaal...

De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2020 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Geas Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...