onderhoudsbeurt CV-ketel

Eenmalige onderhoudsbeurt

Een eenmalige onderhoudsbeurt kost je € 129,-.We komen bij je langs om je energietoestel grondig te reinigen, opnieuw af te stellen en te controleren op een veilige werking. Het is aan te raden om tenminste eens per twee jaar onderhoud te laten uitvoeren.

 

Een onderhoudsbeurt voor je CV-ketel

De zekerheid van een optimaal werkende CV-ketel!

Het is aan te raden je CV-ketel tenminste eens per 2 jaar te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk. Wanneer je kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt kun je zelf bellen als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je kunt dan direct een afspraak inplannen op een moment dat het jou schikt. Wij noemen een eenmalige onderhoudsbeurt ook wel een Ketelcheck.

Het is goed om te weten welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt.

 

De kosten van een eenmalige onderhoudsbeurt bedragen € 129,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met jou uitgevoerd.

 

De activiteiten die uitgevoerd worden zijn eenmalig en verplichten je niet tot het aangaan van een abonnement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij jou helpen op een manier die bij jou past. Wil je toch een onderhoudsabonnement afsluiten, dan kan dat natuurlijk. Onze monteur spreekt graag de mogelijkheden met je door.

 
Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de CV-ketel helemaal nagekeken, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Eventuele mankementen die dan aan het licht komen worden hersteld en defecte onderdelen worden vervangen.

 

Eerst wordt de werking van de CV-ketel gecontroleerd. De prestaties en de uitstoot worden gemeten. Vervolgens wordt wanneer nodig water bijgevuld en ontlucht. Ook wordt de brander schoongemaakt. Daarna wordt de CV-ketel getoetst op diverse veiligheidseisen. Daarbij moet je denken aan controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Ook wordt er een rookgasanalyse gedaan. Na de onderhoudsbeurt spreekt de monteur de bevindingen met je door.


Onderhoud volgens strenge richtlijnen

Wij voeren onderhoud uit volgens strenge richtlijnen en eisen. Gedurende de gehele levensduur van je CV-ketel moet je erop kunnen vertrouwen dat deze doet wat zij moet doen: zuinig, stil en probleemloos het juiste comfort leveren. Bij ons wordt deze zekerheid gewaarborgd.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het onderhoud van jouw CV-ketel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een advies gesprek aan.

 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 
Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren
4 redenen om juist in de zomer je woning te isoleren

  Woningisolatie zorgt er toch voor dat de warmte binnen blijft en niet nodig is in de zomer? Dat zou je denken, maar is niet helemaal...

De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen
De woning van... Jan en Leny Helmink in Haaksbergen

‘Stil, duurzaam, mooi en winstgevend’ Na een kleine twintig jaar was de CV-ketel van Jan Helmink aan vervanging toe. Een...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail
Wij zijn Energiewacht

Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten
Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...