onderhoudsbeurt cv-ketel

Eenmalige onderhoudsbeurt

Een eenmalige onderhoudsbeurt kost je slechts € 85,-.We komen bij je langs om je energietoestel grondig te reinigen, opnieuw af te stellen en te controleren op een veilige werking. Het is aan te raden om eens per twee jaar onderhoud te laten uitvoeren.

 

Een onderhoudsbeurt voor je CV-ketel

De zekerheid van een optimaal werkende CV-ketel!

Het is aan te raden je CV-ketel minimaal eens per 2 jaar te laten onderhouden. CV-ketel onderhoud is belangrijk. Wanneer je kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt kun je zelf bellen als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je kunt dan direct een afspraak inplannen op een moment dat het jou schikt. Wij noemen een eenmalige onderhoudsbeurt ook wel een ketelcheck.

Het is goed om te weten welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt.

 

De kosten van een eenmalige onderhoudsbeurt bedragen € 85,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met jou uitgevoerd.

 

De activiteiten die uitgevoerd worden zijn eenmalig en verplichten je niet tot het aangaan van een abonnement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij jou helpen op een manier die bij jou past. Wil je toch een onderhoudsabonnement afsluiten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 
Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de CV-ketel helemaal nagekeken, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Eventuele mankementen die dan aan het licht komen worden hersteld en defecte onderdelen worden vervangen.

 

Eerst wordt de werking van de CV-ketel gecontroleerd. De prestaties en de uitstoot worden gemeten. Vervolgens wordt wanneer nodig water bijgevuld en ontlucht. Ook wordt de brander schoongemaakt. Daarna wordt de CV-ketel getoetst op diverse veiligheidseisen. Daarbij moet je denken aan controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Ook wordt er een rookgasanalyse gedaan.

 

Na de onderhoudsbeurt spreekt de servicemedewerker de bevindingen met je door en overhandigt hij een meetrapport. Ook krijg je een folder waarin de servicemedewerker energiebesparingstips en adviezen voor jouw specifieke situatie heeft weergegeven. Dit levert je direct voordeel op!


Onderhoud volgens strenge richtlijnen

Wij voeren onderhoud uit volgens strenge richtlijnen en eisen. Gedurende de gehele levensduur van je CV-ketel moet je erop kunnen vertrouwen dat deze doet wat zij moet doen: zuinig, stil en probleemloos het juiste comfort leveren. Bij ons wordt deze zekerheid gewaarborgd.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
cv-ketel vervangen
CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.