Hoe veilig is jouw CV-ketel?

Hoe veilig is jouw CV-ketel?

In de media wordt veel gesproken over koolmonoxide uitstoot door onveilige CV-ketels. Bij incorrect geïnstalleerde CV-ketels of slecht onderhouden CV-ketels, is de kans op koolmonoxide uitstoot groter. Een vakkundige installatie van de CV-ketel en correct onderhoud is dus essentieel!

 

Is mijn CV-ketel veilig?

Een goede installatie is het halve werk

Een veilige CV-ketel moet correct en vakkundig geïnstalleerd zijn, waar ook rekening is gehouden met het vervangen van bijhorende onderdelen. Eén van die onderdelen is de rookgasafvoer. Deze zorgt dat de verbrandingsgassen worden afgevoerd. De rookgasafvoer gaat ook maar één ‘ketel leven’ mee en moet bij een nieuwe CV-ketel ook zijn vervangen. Tevens moet de luchttoevoer voldoende zijn.

 

Natuurlijk kunnen wij op afstand lastig bepalen of je CV-ketel veilig is of niet. En ook na de installatie wil je dat de CV-ketel veilig blijft werken. Daarom adviseren we je om je CV-ketel met enige regelmaat te laten controleren. Tijdens het periodiek onderhoud, controleren we jouw CV-ketel op een veilige werking. Zo meten we de samenstelling van de verbrandingsgassen, om de kans op uitstoot van koolmonoxide te voorkomen. Wel zo veilig!

 

Extra veiligheid

Je wilt er natuurlijk op vertrouwen dat je CV-ketel correct en veilig is geïnstalleerd. Ook na de installatie wil je dat de CV-ketel doet wat hij moet doen: zuinig en probleemloos een hoog comfort leveren.

 

Geas Energiewacht hecht veel waarde aan een veilige verwarmingsinstallatie en klantvriendelijk onderhoud. Wij zijn dan ook trots dat zoveel klanten in Oost-Nederland voor ons kiezen als het gaat om onderhoud.

 

Een CV-ketel is een ingewikkelde installatie waarin gas, water, elektriciteit en lucht samenkomen. Bovendien stoot de CV-ketel rookgassen uit. Onderdelen van de CV-ketel kunnen verslijten, verroesten of verkeerd ingesteld zijn. Onveilige situaties of onverwachte storingen wil je natuurlijk voorkomen.

 

Door je CV-ketel regelmatig te onderhouden, verklein je het risico op defecten, bespaar je energie en functioneert je CV-ketel veilig. Laat een eenmalige onderhoudsbeurt uitvoeren voor slechts € 85,- of kies voor een onderhoudsabonnement vanaf € 4,95 per maand.

 

Tip van Gerard, servicemonteur van Geas Energiewacht

Wist je dat Geas Energiewacht al meer dan 50 jaar bestaat? En dat wij inmiddels zo'n 165.000 abonnees hebben? Wij zijn vertrouwd met energie en helpen je graag met verschillende energiegerelateerde diensten.

Een correcte CV-ketel installatie

Je voorkomt onveilige situaties door je CV-ketel te laten plaatsen door een erkend installateur. Bij ons krijg je altijd een compleet pakket geleverd, zodat jouw CV-ketel altijd veilig en energiezuinig wordt opgeleverd. Wij vervangen niet alleen de CV-ketel, maar ook de bijhorende onderdelen. Dit is tegenstelling tot veel andere aanbieders. Veiligheid voorop!

 

Je profiteert van een nieuwe CV-ketel inclusief vakkundige installatie en het installatiepakket:

  • Vervanging van bijhorende onderdelen zoals de rookgasafvoer en het expansievat
  • Veiligheidscontrole, koolmonoxidemeting en energiezuinig afstellen
  • 2 jaar lang hulp bij storingen en een gratis onderhoudsbeurt

Voorkom storingen en onveilige situaties en profiteer van een optimaal wooncomfort. Vervang je CV-ketel en je kunt weer jaren vooruit.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
cv-ketel vervangen
CV-ketel vervangen?

Wanneer je bij Geas Energiewacht je CV-ketel vervangt profiteer je naast een energiezuinige CV-ketel ook nog eens van de beste installatie en...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2018 Geas Energiewacht. Alle rechten voorbehouden.